|
Цртање на блуза.... |
Внеси реплика |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Февруари.2010 во 16:05 |
До вечер (00:00ч)ми треба темава, после ги замолувам модераторите да ја избришат...
Значи вака... Ај итно е работава... за на школо за проектна ми треба на црна блуза да исцртам нешто, некаква тетоважа, некој цртеж... тема по избор... Нешто со не многу ситници, со не многу бои. Ако имате некоја замисла, линк, цртеж.... што било... пишете ми! Фала однапред.. Изменето од volkswagen - 04.Февруари.2010 во 16:25 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mnogu Emil
patem, ako ima i drugi predlozi, dobrdojdeni se... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не копчам само едно нешто...
Како ќе црташ на црна маица!? Ок дете (ја големата ) вака... Нацртај нешто во манга фазон... Тие стварчичи се ептен лесни за цртање... Побарај некоја слика на гугл. Ќе вииш... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со текстилни бои на водена база....
стварно јака ствар, нема што... Каков е тој манга фазон... еј , молим те, кажи барем од прилика НЕ ми е проблем цртањето, мене одлично ми оди, само сакам да падне в очи , па ако треба до утре не спијам ама ќе гонацртам совршено |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кинески стрипчиња бе.
Манга. Овакво нешто.. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahmmmm...
ok .... ke probam... ke pobaram... inace... temata e otvorena do 00:00 denes... cekam uste predlozi duri tatko mi ne gi donesol boite |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно од најинтересните цртања т.е. повеќе е боење е tie-dye. Има едни посебни бои во прав, се мешаат во вода и потоа се зема маицата и на пример го свиткуваш ракавот со ластиче и го буркаш во една боја, потоа на пример се зема другиот ракав и се витка ( до каде сакаш по желба ) со ластиче па се бурка во друга боја. Или се зема средината на блузата само предниот дел, се витка како полжавче, се витка во ластиче и тоа се бои. Откако ќе се избои се става да се суши на сонце и после се вадат ластичињата. Така се добиваат вакви шари.
Многу интересно, а и боите се природни, не се штетни, јас имам вакво нешто, само виолетово ми има блузата... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |