IDIVIDI forum ¬еб саЉт
почетна страница почетна страница > —тил на живот > ћода и убавина
  јктивни теми јктивни теми RSS - ∆ртви на убавината
  наЉчести прашаЬа наЉчести прашаЬа  ѕребаруваЉ форум   Ќастани   –егистрираЉте се –егистрираЉте се  ¬лез ¬лез

∆ртви на убавината

 ¬неси реплика ¬неси реплика страница  <12
јвтор
ѕорака
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 27.јвгуст.2015 во 14:04
Ќекогаш беше вистинска убавица, а денес е непрепознатлива

Ќекогаш таа беше вистинска убавица на коЉа ДпаднаУ и легендарниот Пек Ќиколсон, но денес е невозможно да Ља препознаете.


љвездата на сериЉата ДTwin PeaksУ Ћара ‘лин ЅоЉл беше една од наЉубавите жени во осумдесеттите. ћажите воздивнуваа за неа и ѝ завидуваа за Пек Ќиколсон, во коЉ убавицата се заЪуби.≈дно време, Ћара имаше проблем со анорексиЉата, но потоа нешто во неа се скрши и почна да оди на пластични операции кои денес Ља направиЉа толку непрепознатлива, па дури и застрашувачка.


ќд убавото лице не останале никакви траги. Ћара целосно се деформирала. ≈дна од причините за сите тие естетски зафати била страв од старееЬе. “аа се плашела дека помладите и поубави актерки Эе ѝ ги одземат улогите кои ги сакала. Ќо, на краЉот испадна дека самата им направила услуга... ¬истинска штета.£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 24.ќктомври.2015 во 20:29

£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 29.Ќоември.2015 во 19:45

ѕотрошила 120.000 долари и си извадила 6 ребра за да има струк од 35 сантиметри (фото)


ѕикси ‘окс е жената коЉа со миниЉатурниот струк, буЉното вештачко деколте и лице како Ѕарби, повеЭе потсетува на цртан лик, отколку вистински човек. Ќо, тоа само значи дека Ља постигнала своЉата желба и цел.

zena-potrosila-120-000-dolari-i-si-izvadila-6-rebra-za-da-ima-sturk-od-35-santimetri-foto-01.jpg

ѕикси потрошила околу 120.000 долари на хируршки зафати за да изгледа така како што посакувала.

ЌаЉбизарната операциЉа коЉа Ља направила е отстрануваЬето на 6 ребра за да постигне рекордно тесен струк од 35 сантиметри.

ДЋуГето често ми приоГаат и ми велат, не го сфаЭаЉ ова погрешно, но изгледаш како од цртан филм. Ќо, за мене тоа е комплимент, токму тоа сакав и да го постигнам.У

ѕикси вели дека неЉзина инспирациЉа се ликовите како Песика –ебит, јурора и ’оли ¬уд.

£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 02.‘евруари.2016 во 08:22
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 19.£уни.2016 во 20:37

ƒонатела ¬ерсаче

 

 им Ќовак

 

‘еЉ ƒанавеЉ

 

ћелани √рифит

 

ќливиЉа Мутн Пон

 

ћег –аЉан

 

–ене «елвегер

£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 01.ћарт.2019 во 20:56


£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 04.јприл.2019 во 17:28
&amp;#208;&amp;#161;&amp;#208;&amp;#190;&amp;#209;&amp;#132;&amp;#208;&amp;#184;&amp;#209;Ш&amp;#208;∞ &amp;#208;&amp;#146;&amp;#208;µ&amp;#208;&amp;#179;&amp;#208;∞&amp;#209;&amp;#129;


&amp;#208;&amp;#161;&amp;#208;&amp;#190;&amp;#209;&amp;#132;&amp;#208;&amp;#184;&amp;#209;Ш&amp;#208;∞ &amp;#208;&amp;#146;&amp;#208;µ&amp;#208;&amp;#179;&amp;#208;∞&amp;#209;&amp;#129;


&amp;#208;&amp;#161;&amp;#208;&amp;#190;&amp;#209;&amp;#132;&amp;#208;&amp;#184;&amp;#209;Ш&amp;#208;∞ &amp;#208;&amp;#146;&amp;#208;µ&amp;#208;&amp;#179;&amp;#208;∞&amp;#209;&amp;#129;
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 30.јприл.2019 во 08:38
usni-kako-porno-dzvezdi-zheni-go-rizikuvaat-zdravjeto-za-popularnost-na-instagram-foto-1.png


usni-kako-porno-dzvezdi-zheni-go-rizikuvaat-zdravjeto-za-popularnost-na-instagram-foto-2.jpg


usni-kako-porno-dzvezdi-zheni-go-rizikuvaat-zdravjeto-za-popularnost-na-instagram-foto-3.jpg


usni-kako-porno-dzvezdi-zheni-go-rizikuvaat-zdravjeto-za-popularnost-na-instagram-foto-4.jpg
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 22.јвгуст.2019 во 21:05
 еЉти ѕраЉс
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
Valerija  ликни и види ги опциите
ћодератор
ћодератор
Ћик (аватар)

–егистриран: 07.Ќоември.2005
—татус: ќфлаЉн
ѕоени: 103528
ќпции за коментарот ќпции за коментарот   Ѕлагодарам (0) Ѕлагодарам(0)   ÷итираЉ Valerija ÷итираЉ  ¬неси репликаќдговор ƒиректен линк до овоЉ коментар »спратена: 15.—ептември.2020 во 22:15


ћладата јндреа »ванова од соседна ЅугариЉа во неЉзината земЉа и пошироко е позната како Ѕарбика, токму поради неЉзиниот специфичен изглед со коЉ девоЉката сака да наликува на легендарната кукла.
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!
 он врв
 ¬неси реплика ¬неси реплика страница  <12
  —подели тема   

—кок до ќвластуваЬа  ликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

—траницата е генерирана за 0,109 секунди.