|
Џогинг |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Гледам во парк се натрчавме...се згазивме од возење колицки балерини возови
|
||||
|
||||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa gledaj vamu...... nemozam da kazam, zadisen sum ufffff ova trcanjevo |
||||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ајде кралу наш ајде бргу водичка....освежи се имаме уште 5-6 круга
|
||||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Smej se samo ti , lesno ti e tebe , samo si plivkas a ja
|
||||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dosta se zalite, ajde uste malku
|
||||
|
||||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ајде ајде ајде и утрово будење со по некој круг , кој колку може ајдееее сите со насмевки без кукање
|
||||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
јас не можам да џогирам или трчам, се уморувам на првите 200 метри а чудно, за други спортови исто толку динамични, сум издржлива
|
||||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ако мило ајде ке направиме неколку пати по 200 метри ..............ке видиш по неколку такви тренинзи се ке се смени , одиме после и на друг спорт по твоја желба .....ајде....
|
||||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ГЊУРЕЊЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еј како ова сум го пропуштил пар денови .лани купив одлични пераи.....годинава на ред е одлична маска .........и се знае .твојот спорт .леле...и мене ми е љубов......... |
||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
хе хе хе имам маска и пераи..гледам јас топка под вода ке играме..
|
||||
|
||||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
заликува на интересно лето .........
|
||||
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еј како ова сум го пропуштил пар денови .лани купив одлични пераи.....годинава на ред е одлична маска .........и се знае .твојот спорт .леле...и мене ми е љубов.........
гњурење срц ми е манија од малечка....иако се уште гњурам на диво (без специјални опреми, освен наочари и обични маски) решена сум да се организирам подобро...а како што гледам, имам од кого советчиња да украдам |
||||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ej bitno e deka ljubovta e tuka , deka uslovi imame ,deka vo leto sme tamu........znaci lets fun , oprema.....za zezanje dovolna e za poveke skapa e Изменето од Delfin |
||||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |