![]() |
|
Џогинг |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | ||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
trcam, ama sam ...... nesto slabo ineresenti :( |
||
![]() |
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
Poluredovno na kej
![]() |
||
![]() |
||
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
|
Супер е џогингот...помага во топење на вишок калории
![]() Изменето од igreto - 01.Август.2008 во 22:20 |
||
![]() |
||
katence ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
|
џогингот е супер се слагам дека е топ во комбинација со стомачни ако ништо друго заради чувството после тоа
![]() Инаку јас си трчкам сама со слушалките на уши и фиииууууууу ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Ех како би трчала....да знаев да трчам...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Е што е толку комплицирано трчањето бе? Јас трчам секој ден по 5-6 км, ама сам, зошто сите се мрзеливи и никој не сака да одвои 40-50 минути дневно за трчање. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Планирам да почнам, кога ќе се преселам во СК...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
се залади готово нема џогирање,сега правец водно
![]() |
||
![]() |
||
martin creature ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
Potrebno e za se, i treba da se primenuva. |
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
koga mozam sekogas dzogiram pokraj kej zavisi od vremeto koe go imam.
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Не можам. Ми се кочи ногата обавезно
|
||
|
||
![]() |
||
AnnaGray ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
Исто... па уште коа ке сретнам некој ке ми рече: Зашто ваква дама трча сама ![]() Иначе за мене џогирањето е лек за СЕ! Ајдеее малце нека живне темава |
||
![]() |
||
|
Si ja srediv nogata i veke nekolku meseci redovno trckam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Јас сум некако мрзлива за трчање...орбитрек повеќе ми лежи, и пешачење. Би одела километри и километри, ама не сакам да трчам.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |