IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Што готвиме денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што готвиме денес?

 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 63>
Автор
Порака
BIBI_G_3 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 21.Август.2013
Статус: Офлајн
Поени: 2372
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BIBI_G_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 01:47
газење од смеење ako go stasuvas dva pati testoto ,bogami,vreme e da go zamesis  смеење
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
Кон врв
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 01:51
се на се три пати.. па крајно време е..

Изменето од outlook123 - 23.Ноември.2014 во 01:54
едно е - не се две
Кон врв
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 13:47
бидна... укусно и фино

ставајте една лажица јаболчен оцет во тестото.. за да биде вистинско..   

Изменето од outlook123 - 23.Ноември.2014 во 13:47
едно е - не се две
Кон врв
BIBI_G_3 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 21.Август.2013
Статус: Офлајн
Поени: 2372
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BIBI_G_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 17:19
Originally posted by outlook123 outlook123 напиша:

бидна... укусно и фино

ставајте една лажица јаболчен оцет во тестото.. за да биде вистинско..   


А ти да го ставиш прво рецептот за тестото? И немој муабети од типот одприлика... Точност и прецизност молам!
Да не сум офф на темава, јас пита од тегнати кори правев
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 21:50
Kako mozete da mesite testo so sostojki do gram?
Nekoe brashno bara povekje voda, nekoe pomalku.
I jas da ne sum off, nemav vreme, se na mene beshe ostaveno denes, pa najbrzo mi beshe batacite vo tavce, kompirchinja, pa morkovchinja, brokula i pomina denov...
A da, smuchkav i edna supa za pet minuti
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
BIBI_G_3 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 21.Август.2013
Статус: Офлајн
Поени: 2372
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BIBI_G_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 22:10
Некого го бива повеќе, некого помалку... Е, тие вторите по правило увек цепидлачат... Така да, ти аут пиши ги грамовите, а и видот на брашното што го користиш, да не морам да се замарам моето брашно дали е од посувото или не

НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 22:30
neverovatno....изненадување
auuuuu....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 22:49
биби, јас сакам да ти кажам ))) дека не мерам грамови - кога работам со тесто
но, кога ќе сакаш да ги правиш ќе се потрудам да изготвам рецепт и ќе ти го пратам по лп .. посигурно е..    
едно е - не се две
Кон врв
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2014 во 12:18
denes go pochnav denov so kiflichki, pa kolachi.. ama na red dojde tortata i si zaglaviv ovde ... :)))))


ama, se mi velat - aj mamo, tvoite recepti malu razmrdaj gi...

Изменето од outlook123 - 21.Декември.2014 во 12:27
едно е - не се две
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2014 во 13:49
На гости сум кај што се прават питулици на старски начин под вршник....
Ама ем измрзнавме ем се начукавме досега....
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2014 во 14:52
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2015 во 03:44
Иако само 4 часа поминаа од "денес", сармата е готова, гравчето сварено, салатата е спремна и колачот со јаболка се пече.
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2015 во 11:10

bodenik ili bodeno   

se peche - sega

miris na brashno i furna

ubava slika, navistina!

no, sushtina e tivkata srekja...
едно е - не се две
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2015 во 10:36
Одамна ништо не готвам, немам време изгледазамисленост
Денес испеков леб, а за ручек ќе печам зајак и компирчиња без масло.
Конечно после толку време!
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 63>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,906 секунди.