IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Што готвиме денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што готвиме денес?

 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 63>
Автор
Порака
BIBI_G_3 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 21.Август.2013
Статус: Офлајн
Поени: 2372
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BIBI_G_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2014 во 16:13
Svezi rebrenca so kompir, ruzmarin i limon
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2014 во 16:27
Ај меѓу домаќиниве и домаќинкиве и јас малку ...  голема насмевкаплазење

За денеска сарма од лозов лист на распоред ... 
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2014 во 13:16
Замешав прсти во телешкиот рамстек, ама вака дотерана му оставив на шефот да го доправихи, хи...
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2014 во 23:18
Vo momentov pravam trileche, sega kje mariniram pileshki stek, posle ke pecham kifli. Dodeka se pechat kje pravam rolat od spanakj i sirenje
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2014 во 23:32
Originally posted by evangeline evangeline напиша:

Vo momentov pravam trileche, sega kje mariniram pileshki stek, posle ke pecham kifli. Dodeka se pechat kje pravam rolat od spanakj i sirenje


Ова за утре за доручек? изненадување

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2014 во 00:33
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:


Originally posted by evangeline evangeline напиша:

Vo momentov pravam trileche, sega kje mariniram pileshki stek, posle ke pecham kifli. Dodeka se pechat kje pravam rolat od spanakj i sirenje


Ова за утре за доручек? изненадување



Od rolatot moze da potkasnam sabajle, inaku cel den sum na rabota pa nema da mozam da spremam ruchek. Stekot brzo ke se spremi, mi tekna sega da napravam raznichi od tikvichki i sirenje. Rolatot go sakale za ruchek gostive, trilecheto 24/7 se jade tuka sekako.

Изменето од evangeline - 29.Септември.2014 во 00:34
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2014 во 06:03
Ја да ги видиме како изгледаат ражничите од тиквици и сирење размислување
Кон врв
BIBI_G_3 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 21.Август.2013
Статус: Офлајн
Поени: 2372
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BIBI_G_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2014 во 10:18
за денес ќофтиња во доматен сос
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2014 во 11:38
Originally posted by емил емил напиша:

Ја да ги видиме како изгледаат ражничите од тиквици и сирење размислување

Денес го гледам ова, се изедоа моите ама изгледаат вака нешто, само што не штрчи сирењето од страна. Мене ми се убави само ладни, а господинов сака топли па сега...не слушам


Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2014 во 16:35
Штом ги сака топли завиткаиј ги и од другата страна со тиквици  . И ако правиш смеса од сирењето она не треба да ти биде редка , а цврста и тврда и така нема да изтече . 

И нормално кога ставаш сиренцето пазиш парченцето да не е пошироко од тиквицата .... 
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Статус: Офлајн
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2014 во 17:59
Taka i gi pravam, gi potpekuvam na gril tava i brkam rabota.
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2014 во 18:38
Тогаш грил тавата треба да ти е многу загрејана ама стварно многу . Тиквиците кога се толку тенко исечени не им треба многу време - 1,5-2 мин и тогаш сирењето нема да ти изтече .Ме сфаќаш ?

Изменето од емил - 30.Септември.2014 во 18:39
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2014 во 14:06

Ќе пробам да направам бурек.
Ако не ми успее, барем знам како да го замотам и да го претворам во баница... хи, хи...

Кон врв
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 01:44
јас денес пастмајлија .. па не е лошо да ја почнам ..
едно е - не се две
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 63>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.