![]() |
|
Online учење |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Јуни.2009 во 19:37 |
danke
![]() |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://chemistry.schools.edu.mk/
hemija za osnovno i sredno obrazovanie Изменето од blackeye - 18.Март.2009 во 16:15 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Е како не е важно бе дете? Учебниците се разликуваат од клас до клас (зависно од професорите), а не пак од училиште до училиште. Освен тоа, тебе не ти се доволни учебниците па бараш додата литература со која ќе го збогатиш своето знаење? Искрено, малку ми е чудно, но сепак, ако е така, секоја ти чест. Затоа од мене еве ти еден линк по математика: http://www.wolfram.com/products/player/download.cgi |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
http://www.svethemije.com/
isto i za fizika
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
епа ко не знајш не пиши ништо!
еве за хемија.. http://www.hemija.net/ Изменето од Командантица - 07.Март.2009 во 16:19 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Kasnakoski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
abe so e vazno koe uciliste...ako znaete kazete ako ne kuti
![]() |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
леле ама сте па и вие
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Ќути бе па ти!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
За Маца Овчарова.....
|
|
![]() |
|
А за кое училиште?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
za 7
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
da ima i za decata so posebni potrebi
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |