![]() |
|
Денес не одам на училиште - правам тест |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
nena_princess ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ама др час нема кај да одиш хеххехехехехе
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Ова се случувало и порано, но поретко а и учениците беа подисциплинирани.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ако правиме муабет за специфична ситуација во која денес не си стасал да научиш затоа што си учел по друг предмет, а си сигурен дека за другиот час ќе успееш да го научиш - тогаш ОК а, ако само си го одложуваш кецот ништо не правиш ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
ја правев тест историја, ама не отидов..
г***ото ми се смрзна од страв.. си викам: -Аааа зелена една... денес не идеш у школо.. те боли стомакот... имаш добиено.. и не отидов. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
badboy92 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
bas e zakon drugite ke praat ja nema ali posle koa ke otides u skolo nekoi profesori davaat pak da pravime :s
|
|
![]() |
|
nena_princess ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Не одиш? хх не оди полошо за тебе ама ќе одиш во Август ќе одиш и оро ке играш
![]() ![]() ![]() |
|
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |