IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Koj e подобар Norton или Kaspersky?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Koj e подобар Norton или Kaspersky?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака Обратен редослед
tomislav96 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tomislav96 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Koj e подобар Norton или Kaspersky?
    Испратена: 15.Август.2009 во 22:22
Ja iam 2 Windowsa ,, XP i 7 ,, na XP to go iam Symantec Endpoint Protection i ne se zalam se virusi mi brise , ne go usporuva PC to i mn e dobar. A na 7 go iam Kaspersky i MN e jak , sea so usporuva usporuva toa ti e
Кон врв
DRIFT MASTER Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2009
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DRIFT MASTER Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2009 во 13:34
jas imam avast i niso ne mi trebe povekje nemam fateno virusi so decenija a i baska imam comodo firewall taka da jas samo si pisuvam i kapata na strana.
DRIFT
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2009 во 20:35
Ок ај ставивте видовте, следно по лп тоа тука не. намигнување
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2009 во 13:22
Фала
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2009 во 13:50
Originally posted by Iron Man Iron Man напиша:

Originally posted by terminator4e terminator4e напиша:

samo norton ne e kral sporedi go so drugite antivirusi i ke vides koj povekje trosi od Cpu a spored moe mislenje nod32 i luge nemojte so krakovi da zemate licenci tuku barajte Username & Password ja iam licenca za 3 godini lol a bez pari go zedov

kazi zosto da ne zemame licenci so krakovi???

jas imav AVG 8 Internet Security pred nekolku meseci pa imav nekoi problemi oti ne mavav Update nekolku dena (demek sam trebase da pravi) i fati nekoi virusi i ne mozev da gi iscistam i staviv Norton koj bese zaeban a i toj gi najde virusite ama ne mozev da gi iscistam

za AVG-to imav krak koj traese mislam deka bese 10 godini

a sega vekje 6 meseci imam McAfee Total Security isto so krak ama koga go instalirav instalacijata traese pa da ne preteram 10-15 min oti nesto download-irase namesto da se instalira (e sega dali sum protected ili ne e prasanje)

naogja virusi i gi cisti bez problem
i me bendisa toa sto ima McAfee SiteAdvisor)

samo me nervira sto mi se pojavuva

YOUR COMPUTER IS NOT FULLY PROTECTED
(a update-ot na Windows mi e isklucen)

a i me nervira toa sto mi se javuva so sekoe pustanje na Windows-ot

Windows Genuine

Јас имам AVG исто ми е топ со пиратски сериски број, а тоа за виндовсот има се средува ич не е проблем.
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2009 во 21:49

samo norton ne e kral sporedi go so drugite antivirusi i ke vides koj povekje trosi od Cpu a spored moe mislenje nod32 i luge nemojte so krakovi da zemate licenci tuku barajte Username & Password ja iam licenca za 3 godini lol a bez pari go zedov

kazi zosto da ne zemame licenci so krakovi???

jas imav AVG 8 Internet Security pred nekolku meseci pa imav nekoi problemi oti ne mavav Update nekolku dena (demek sam trebase da pravi) i fati nekoi virusi i ne mozev da gi iscistam i staviv Norton koj bese zaeban a i toj gi najde virusite ama ne mozev da gi iscistam

za AVG-to imav krak koj traese mislam deka bese 10 godini

a sega vekje 6 meseci imam McAfee Total Security isto so krak ama koga go instalirav instalacijata traese pa da ne preteram 10-15 min oti nesto download-irase namesto da se instalira (e sega dali sum protected ili ne e prasanje)

naogja virusi i gi cisti bez problem
i me bendisa toa sto ima McAfee SiteAdvisor)

samo me nervira sto mi se pojavuva

YOUR COMPUTER IS NOT FULLY PROTECTED
(a update-ot na Windows mi e isklucen)

a i me nervira toa sto mi se javuva so sekoe pustanje na Windows-ot

Windows Genuine
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2009 во 17:53

Ај дај ми го Username i passwordot
Кон врв
terminator4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Macedonia
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај terminator4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2009 во 13:41
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
Кон врв
ASL Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Јули.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2009 во 13:56
Norton e kral za site ANTIVIRUSI ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 18:39
Originally posted by Iron Man Iron Man напиша:

Originally posted by Omar Omar напиша:

i jas go koristam kasperski i zadovolen sum od nego... malku se nerviram koga baram klucevi zasto od 20 najdeni 15 se na black list... Vulnerability dali moze nekoj da mi kaze so e toa i dali kasperski go cisti toa???

brat zato ke si zemis McAfee Total Security ili AVG 8 Internet Security ne deka Kaspersky ne cini
Од таа причина и јас сум на авг
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 16:53
Originally posted by Omar Omar напиша:

i jas go koristam kasperski i zadovolen sum od nego... malku se nerviram koga baram klucevi zasto od 20 najdeni 15 se na black list... Vulnerability dali moze nekoj da mi kaze so e toa i dali kasperski go cisti toa???

brat zato ke si zemis McAfee Total Security ili AVG 8 Internet Security ne deka Kaspersky ne cini
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 16:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 16:42
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Ako se legalni t.e. licencirani i dvata se dobri. Ako ne v gubre odma
Па се разбира ама има разлика меѓу добар и подобар :)
Некој сака исклучиво да го има најдоброто , според мене тоа ти е касперски
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 03:14
Ako se legalni t.e. licencirani i dvata se dobri. Ako ne v gubre odma
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.