![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() |
бев и само гледав.......немав сила ни да играм ни да пејам
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
![]() |
Ми велиш
Малечок мој, не плачи Што не стигнав да те поздравам. Виша сила ме повика, Тоа ми е судбина. Уште толку многу морам, Да го завршам својот пат. И ако се чини дека се е залудно Длабоко во своето срце знаеш Дека ништо не може да нè раздвои. Уште еден ден полека изминува. Во сонот се молам Уште еднаш да го видам твоето лице И јас ќе те следам. Последен пат да ги видам твоите очи И можеш да заспиеш засекогаш, Само сакам да те држам Ми остануваат само сеќавања, Мора да ги чуваш, Мораш да бидеш јак И јас ќе те следам. За последен пат Да ги видам твоите очи И можеш да заспиеш засекогаш, Толку си млад И јас ќе те следам. Ќе ги избришам солзите, Ќе ги истерам стравовите. Ова е патот по кој мораше Да поминеш И знам дека сега те водат ангели. Ќе се разбудиш во некој друг свет, Но нема да заборавиш На ветувањето Дека ќе го следиш Секој мој чекор. Pesnata od vnuk mu , prekrasna e.. |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() |
Се уште сум по емоции од синоќешниот концерт, навистина толку многу публика и сите пејат во еден глас тоа може само Тоше да го направи и тоа може само да се доживее, со зборови не може да се опише. Ова само покажува дека Тоше секогаш ќе ЖИВЕЕ во нашите срца.
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
![]() |
Сите пеевме во еден глас за него за и тој да слушне до небото!!!!!!
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
![]() |
Ah mnogu emocii vo edna vecer bea toa...radost,taga,milost,ljubov,gushkanje,peenje,spomeni...Super si pominav!
Angelu samo ti go mozes ova - da ne soberes site zaedno da napravime zvezdeno nebo i da peeme vo eden glas!Te sakam! |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() |
Izmesani emocii..spomeni,taga,sreka koga go gledas na bimovite kako se smee..nikogas do sega ne sum bila tolku zbuneta vo vrska so moite cuvstva..pocna koncertot so silni emocii,pa malku splasnaa za na kraj da dojde do kulminacija slusajki go duetot so Kristijan..toa e remek delo i takvo nesto moze da proizleze samo od nekoj so stvarno ja saka muzikata...sekoja cest..da go sledime negoviot pat i da se obideme site da go pronajdeme maliot Tose vo sebe,kako sto kaza Igor..TOSE prekrasen si..te sakam
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() |
Uste ne veruvam.....i odbivam da veruvam deka go nema veke megju nas.....Edno samo znam, sigurna sum....toj e ziv, zivee vo site nas i ke zivee za sekogas....Samo toj moze da go napravi nevozmoznoto duri i od neboto, da ne obedini i da ne sobere site, pod negovoto ime, pod negovoto delo,......ti blagodaram angelu! Ti blagodaram sto postois (ne bi sakala da kazam postoese |
|
![]() |
|
icemaher ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 38 |
![]() |
gledav doma na tv i se cudev kolku gostite na koncertot ne umea da pejat!!!
katastrofa bea site, podobro da odea site negovi pesni na video bim i so negov ton, primetiv deka najvece taka sakase publikata, nego sto peea slepci, zimi naum sto pee saglam, drugive nula. od tolku makedonci kolegi na tose, kaj e karolina, kaj e vlado janevski, kaj e aneta janevska, tijana, kaj se elena ristevska, lambe.... edinstveno kaliopi i siptarot sto bea i naum i simon.... cudna rabota, ni saglam prenos nemase na televizija... sramota, srbi i hrvati povece imase nego nasi domasni kolegi pejaci, i srbi da ni spremaat bina.... od ednas od koga go nema tose, site pejaci pocnaa da go sakaat, a do togas nikoj ne go pocituvase, greota sto si zamina tolku rano ej, kolku mi e krivo, gledam negovi mnogu postari kolegi pejaci, uste popularni, ludje kakva kariera ke imase tose leleeee, zalosno... tose peese na koncertite vo zivo isto kvalitetno kako sto bea i negovite pesni na cd-a,znaci bez sminka na glasot, bez montaza, dodeka ovie slepci sto gostuvaa, ne mozea ni 1% da otpeat kako nego!!! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
Сите што пееја знаеја да пеат...само не верувам дека претходно имале шанса да пеат пред 45 000 публика и пред 30 000 000 гледачи на тв екраните. Сите беа збунети и јас да бев на нивно место ке заборавев текст. Самарџич познат како добар пејач и професионалец се збуни а не пак некој што не е познат колку него. Единствено Руслана ме разочара која беше избрана од цела Европа за победник како можеше да не научи 2 строфи и 1 рефрен ...изгледаше како прв пат да ја слуша песната....брука и резил за неа!!!!!!!!!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() |
да blueprayer и мене ме разоцара руслана...и лист во рака,и пак згреши, за таков признат пејач, брука беше ова.....
толку ли и било тешко песнава да ја научи кога веќе дошла за да пее?? |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
One day time still remains to get away
In my dreams I pray One more time to see your face again Then I will fall away Just one more time to see your eyes Then you can go down to sleep I just want to hold you Than I will fall away You said: My little one Don't you cry There was no time For me to say goodbye I'm forced beyond My choice was calling me It was my destiny So many things more I need to do Then if it looks like it is steeling me from you You got to know down deep there in your heart That we’ll never be apart Memories are allways here to stay You got to be holding on You got to be strong And I will fall away Just one more time to see your eyes And I’ll leave you down to sleep You got to be holding on You were too young Then I will fall away I’ll try to stear shades of fears This is road you need to take You’ll wake up all in another world But the promise you wount break You’ll be watching me every step I take |
|
|
|
![]() |
|
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
![]() |
Mene me razocara sostavot na peacite, zosto nemase poveke makedonski peaci, kade bea Karolina, Tamara, Lambe i mnogu drugi .....sto bara Naum Petreski ve molam, toj Ima samo edna pesna i golemo cudo peele zaedno, a imame tolku nasi peaci i grupi koi uste poverno ke ja prenesle negovata poraka do site:Ve sakam site, sakajte se i vie megju sebe!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
![]() |
|
![]() |
Наум Петревски не е за потценување зашто човекот има НЕВЕРОЈАТЕН ГЛАС. И дошол да одаде почит на Тоше...другите кои не сакале не дошле тоа е тоа...но не потценувајте луге со вистински вредности и професионалност.
|
|
|
|
![]() |
|
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
![]() |
Ne znaeme dali ne sakale da dojdat ili mozebi voopsto i ne bile pokaneti, odnosno nekoj od oragnizatorite ne gi pokanil....ne mi bese cel da go potcenam Naum petreski, tuku ne mi bese za toj nastan i mesto.....
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |