![]() |
|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 256> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Ноември.2009 во 14:26 |
Ништо не е запечатено сеуште... освен темава
![]() Поради големиот број страни кои прават проблем при отварање и средување на истата, ја ставам под клуч и ја пуштам во историја за читање, а дискусиите ќе ги продолжиме во нова тема. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мхм...тоа ме интересираше
![]() имало и некој друг кој мисли дека судбината ни е запечатена додека нас ни се пушта розовиот филм on and on and on.... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Gruevski dva pati se sretna so Papandreu , a na nitu edna sreda spored zborovite na Gruevski nemalo napredok, nie dobro znaeme deka drugo se dogovara zad zatvoreni vrati, a drugo se zboruva pred mediumite, ako nesto dogovaral Gruevski samo toj znae jas ne mozam da znam
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
а каков е договорот?
имаш некоја идеја да споделиш со нас? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Jas licno mislam deka vece Gruevski postignal dogovor so Papandreu, samo sto ocekuva popogoden moment da go palsira toj dogovor pred javnosta
![]() |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
што стана бе?
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Она што ние тука го зборуваме - во текстот на д-р Митко Панов:
Erga Omnes - Nihil Natio Прифатете дека не постоите или ќе ве нема! ...Македонија повторно ќе биде посочена како пример, но како незапамтен историски преседан со кој една суверена земја капитулантски своеволно прифаќа бришење на своето име од историјата, од сегашноста, од географската карта, од иднината. Апсурдот да е поголем, ние ќе бидеме претставени како победници, како припадници на „свежоформираната“ нација, кои знаеле да ја проценат историската шанса за прифаќање на подотворената врата за влез во НАТО и во ЕУ. Се' до следното условување и вето од нашите „демократски“ партнери! |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
ам во целиот интрернет ке требе да се менуват линковете од com.mk на com.nm
|
|
![]() |
|
... китка шарена, северномакедонска... бљак... ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Ако се смени името во на пример Република Северна Македонија, како ќе ја пееме тогаш химната? Денес над ...
![]() ![]() ![]() Ќе ја менуваме и неа? И не само химаната. Ами што ќе стане со „Македонско девојче“ ... ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Папандреу рече дека не треба да се брзаме оти ако за 18 години не сме се договориле сега е невозможно за 2 недели.
нашите новинари скокаат од радост ![]() А замислете што ќе се случеше ако ова го изјавеше грујо ![]() Изменето од mungos80 - 28.Ноември.2009 во 00:36 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
а ти демек очекуваше нов момент... можеби пресврт за 180 степени ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
И што бидна по рандевуто Груевски-Папандреу?
Ништо ново а? ![]() |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Како што реков идентитетот се наметна сам по себе и е една од целите на Гејовите, сакале ние или не преку ова прашање неможевме да поминеме...И затоа велам добро е што Гејовите ги открија картите иако овој потег не треба да се свати како дипломатска грешка , туку треба да и се пријде многу внимателно... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |