![]() |
|
Романтичен дочек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e ako i ova spaga pod romantika, togas i jas sum romanticna
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
е то и направив на една девојка.......и шо му рече.....знајте???? е че ви кажам......:абе ти со сиот ум да ме силуваш....уше еднаш нејчам да те видам..... ![]() ![]() ![]() е така....... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Jas sum realist, a smetam deka i mnogu mazi na Balkanot imaat nedostatok od romantika. Za romatntika i romanticen docek ti treba i romanticna dusa
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Aj pogodete nie kaj sme
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
wooooooooooooooooooooowwwwwww slikava pali
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Mene..me "pali" samo kaminot na slikata...
drugoto e...sekojdnevnost....nishto romantichno... |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
oginot ne kamilot gori pali i boli ako e preomanticno
hehheheheh |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Normalno deka mislev na oginopt vo kaminot...
a ne kaminot...kako arhitektsko delo....ne sitnichari sega pa ti.... ![]() ![]() Изменето од mamma - 25.Јуни.2008 во 13:57 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
dzhish
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
uuuuuu......ic ne se soglasuvam....
ima tuka romanticni dusucki i na kilo se prodavaat
treba samo da gi razbudis, vaka
![]() ![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...it takes more than a blink, to wake up, an romantic soul...
PS.sincerity... ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
...... Македонски Романтичен Дочек ...
![]() ....Денес ги испратив децата кај мајка ми.
Цел ден дома бев сама, се истуширав,
се средив сегде како девојка од 18 години мазна и нежна.
Облеков тенок......проѕирен и секси корсет,
проѕирни стреч гаќички со нежна чипка на краевите,
ставив црна свилена наметка на мене и црна маска на очите.......
Пуштив добра музика, и се потпрев на ѕидот
онака провокативно застаната со секси поглед во очите
во кој само се гледа “дојди и земи ме“ и го чекам маж ми
д работа секој момент да се врати
и пријатно да го изненадам..............
Тој влегува и се врти накај мене и ми вика: - “Што има за ручек Бетмен“?! ................. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |