![]() |
|
Велосипедизам |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Мај.2018 во 21:31 |
Иако после сервисов и извозените два саати денес
низ град не сум сигурен дека велосипедов ќе ме носи до некој врв,утре ќе дадам еден зорт.Ако не иде ќе мора да го одврзам кесето за барем аливио звезда. ![]() Рецептот и утре како денес, The Hustle Standard и NEGRO exclusive. Изменето од Орка - 12.Мај.2018 во 21:32 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13960 |
,,,pri izmislen motor,,,,da se vrtat pedali,,,
![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Барем колата ти е жива и зрава,мене ми го украдоа пред 2 месеци друго превозно средство немам замисли како ми е... ![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Mojot bese GT Agressor,nov novcat,pred 4 godini plata ipol dadov za nego...da ne kazuvam kolku go cuvav i odrzuvav,poveke vnimanie vo nego vlozuvav otkolku na kolata
Mozes da me svatis kako mi e ![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Да не ги закачам прилепчани,па после ѓаолот да ми е крив
кога че појдам оти гумине ми се издишани. ![]() Дел од турата во Мариово GoPro видео Гледајте ама немојте да доаѓате...Оти и Водно беше одлично за возење додека не го направија крстот. ![]() Иако сега со жичарата можеби и нема толку купови ѓубре. ![]() Изменето од Орка - 04.Јуни.2014 во 13:03 |
|
![]() |
|
AND031 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Дечки продавам нова неотпакувана километража за велосипед, се монтира многу лесно и одговара на сите велосипеди, отпорна е на дожд и сонце. Ја давам за 400 денари ако има некој заинтересиран нека ми пише приватна порака.
![]() Изменето од AND031 - 15.Јуни.2013 во 23:19 |
|
![]() |
|
После којзнае колку години пак го грабнав велосипедот.
Саботата прв пат правев удрив на адреналин...Не сум зарѓал добро е. Е ако ме снема на ургентен сум ![]() |
|
![]() |
|
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Трката не е само од натпреварувачки карактер, може да учествуваат сите што се вљубени во велосипедизмот а воедно да ги видат убавините на Скопска Црна Гора. Како што ја видов конфигурацијата на патеката воопшто не е захтевна, така да повелете на дружба. |
|
![]() |
|
Еве нешто интересно,за оние кои сеуште ги држи натпреварувачкиот дух.
|
|
![]() |
|
igormkdsk ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Pozdrav forumnasi!!!
Vozi li nekoj denovive?? Ajde da pomuabetime okou zimskoto vozenje |
|
![]() |
|
Уф цената малце ко за на море..да не речам солена
![]() Ќе ѕирнам сега како одат цените кај нас и ќе ти пратам линк на ЛП...Мислам барем периодов дека можеш да најдеш и GIANT со таква опрема од класата на shimano alivio |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |