|
Денеска си купив оценка... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ti da ne si amerikanec, pa tuka se pravis koj si i ne si.
Parite ne samo ocenka sto kupuvaat tuku i ocenki prodavaat, no za toa prvo e potrebno investicija da si otvoris univerzitet pa posle da prodavas ocenki. Ova ti e moderen nacin, mnogu ponapreden od site drugi, prvo kaj nas e isproban |
||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makedonska rabota pak so ovie temi se zamarate...
|
||
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
парите железни врати отвараат, а не оценка да купат.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
третите ја бараат вината секаде, само не во себе... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd,сега не е тема,но да те прашам - дали ти лично можеш да помислиш дека некој може целата Библија да ја прочита и разбере, или само евангелие, или да речеме- Повеста за Јов.Па Библијата е море од личности и не е една приказна...таа е збир од дела поделени според хронологијата на Стар и Нов завет. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ovoj prviot ima opsnosti da nabie holesterol... ovoj vtoriv bruciloza... e tretite ... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се некои големи пари
на лепак, на копирање, на хамер и такви ствари и толку |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој си има пари ќе си купи исто и како сето останато: некој има пари и си купува секој ден месо, втор нема пари, па си одгледува стока, трети немаат ниту пари ниту стока - тие гладуваат...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еееееее колку пати имам купено оценка вака, особено во основно
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BUTEL,и јас го користам интернетот за да ги проширам знаењата на учениците, но најчесто јас ја завршувам работата и на мој трошок...зашто работам во основно. Моите ученици се мали и недоволно информирани, а на интернет имате море од информации, па и неточни.Еднаш им дадов на ученици- лошо го сработија, иако беа пресреќни дека добиле некаква задача...и за тоа не пишувам петки. Не сум сигурен дека се е така како што кажува БИСЕРНА,зашто порано имаше тема (од неа)-БИБЛИЈАТА ЗА ЛЕКТИРА!?
Колку што знам во средно работат некое евангелие, а тоа не е исто.[/QUOTE] бисерна не лаже,... ако бисерна лажеше ехеееее а за тоа дали се пишуваат петки за задолженија,... и за носење на материјали од нет,...... повели посети не,... ќе се увериш самиот п.с и јас сакам да сум назад во основно кај што е се направено од професорите,... ама нема |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BUTEL,и јас го користам интернетот за да ги проширам знаењата на
учениците, но најчесто јас ја завршувам работата и на мој
трошок...зашто работам во основно. Моите ученици се мали и недоволно
информирани, а на интернет имате море од информации, па и неточни.Еднаш
им дадов на ученици- лошо го сработија, иако беа пресреќни дека добиле
некаква задача...и за тоа не пишувам петки. Не сум сигурен дека се е
така како што кажува БИСЕРНА,зашто порано имаше тема (од неа)-БИБЛИЈАТА
ЗА ЛЕКТИРА!?
Колку што знам во средно работат некое евангелие, а тоа не е исто. ---------------------------------------------------------------------------------------------- lpartik...barem ti znaesh deka i preku greshkite decata ucat... gi analiziraat greshkite... koregiraat... inaku tocno e deka Biblijata se razrabotuva vo srednite...ne evangelie... skoro sinot na prijatelkata barashe da mu ja pozajmam Biblijata i malku da mu pomognam vo odredeni segmenti... navistina nekoi profesori doslovce gi svakaat celite od programata i gi teraat decata da im odmili... |
||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BUTEL,и јас го користам интернетот за да ги проширам знаењата на учениците, но најчесто јас ја завршувам работата и на мој трошок...зашто работам во основно. Моите ученици се мали и недоволно информирани, а на интернет имате море од информации, па и неточни.Еднаш им дадов на ученици- лошо го сработија, иако беа пресреќни дека добиле некаква задача...и за тоа не пишувам петки. Не сум сигурен дека се е така како што кажува БИСЕРНА,зашто порано имаше тема (од неа)-БИБЛИЈАТА ЗА ЛЕКТИРА!? Колку што знам во средно работат некое евангелие, а тоа не е исто. |
||
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo |
||
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Butel... ne komentiram... za izrodi... i promasheni...zalutani luge vo struka... epa jas koga ke mi se pofalat deka mu skinale list na deteto oti ne bilo napishano ubavo velam vaka... aj sega da dojde mazot od rabota... i zaradi toa shto ne ste stavile dovolno sol vo mandzata... da ja shutne vo WC sholja... i da ve natera povtorno da zgotvite... dali ke se cuvstvuvate ubavo... bidejki za prvaceto... pishuvanjeto e isto kako za domakinkata rucekot... perenjeto... nikoj nejke kritika... ... inaku tetratkite se so zakon otfrleni i zabraneti... gi frustrirale decata...rakopisot bil individualna rabota... zalosno e koga site nestrucni (psiholozi... psihijatri... sociolozi... mesto da si ja rabotat svojata rabota) kazuvaat kako e pravilno da se raboti... negirajki gi metodikite koi nastavnicite gi polagale.... ... inaku ne e zaludno tvoeto pishuvanje.. bidejki mnogu daskali i daskalki se vkluceni po forumive... |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |