![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 155> |
Автор | ||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maximum?
ama nie izgubivme tolku mnogu dosega od tie albanci i sega ke vleceme nekakov maximum ? ne znam kako seto ova ke se odviva i kako na kraj ke zavrsi, megjutoa nisto dobro za nas. |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Pa toa i jas go zboram dosega poradi nasite zaspani, nesposobni i prodadeni politicari , Albancite sekogas dobivaa onaa sto ke go posakat , mislam deka e vreme i niv nekoj da im rece NE ili da gi ucenuva.
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Космет НИКОЈПАТ нема да биде држава со сите нишани...се додека другите големи сили на чело со Русијат не дадат АМИН..
А за тоа треба време...но и пари...
![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
RABOTATA E NIE DA IZVLECEME NAJDOBROTO ZA NAS OD PRIZNAVANJETO NA KOSOVO, ME RAZBIRAS LI.
A DALI KE BIDE ILI NE DRZAVA TOA IC NE MI E GAJLE, VO CELATA SITUACIJA TREBA DA IZVLECEME NAJMNOGU STO SE MOZE. |
||
![]() |
||
baba mulon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
|
Mislam deka od nasha strana se ceka ishodot od NATO samitot i dali ke dobieme pokana ili ne.Spored mene dokolku dobieme pokana Makedonija ke go priznae Kosovo,a i pod pritisok na albanskite partii istoto treba da se sluci.Sega samo se molci po nalog na Milovanovic
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
AKO ISTRAEME DO NATO SAMOTOT KE BIDE SUPER, SAMO STO MNOGU SE SOMNEVAM VO TOA. |
||
![]() |
||
baba mulon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
![]() Ниту Македонците, ниту Албанците, никој не ги прашува за ништо,,и ако некому сега му одат во прилог работите, тоа не е бидејки Светските Сили се влубени во нив,,туку ........... така што ова полемизирање околу прашањето со Косово,мислам дека е непотребно, и е трошење на нашето скапоцено време,,, Поздрав!!! Изменето од moira - 22.Март.2008 во 15:57 |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Изменето од moira - 22.Март.2008 во 15:58 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
Ej,o ti more shkon,sto si sakal da go kazes so ova sto si go pusuval ovde tuka, ja to ne ti go znam.Ama sum go gledal na vesti onoj koga kazuval deka Kosovo ja priznal Bugarska, zatim Madjarska a i Ungarija isto taka.A za Macjedonij ne sum go slusnal.O krokodil !!!! Pazi ovako !! Ako mi kazes 5(pet) PEZ Aljbanci sto u duboka voda nema da se ponasaju kako sekira,ja cje idem licno pred parljament i ce go protestiram kako pistolj golj sobuven,da ja priznava i Macjedonij toj Kosova... Ej,o shkon Изменето од moira - 04.Април.2008 во 23:12 |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Хах..
Џабе ти се маициве Косово веќе отиде другар.... Сега и американската амбасада да ја кренеш во воздух џабе ти е........ Него го знаеш вицот..... Му оди шипац, на србин во Косовска Митровица и му вика..... Колико тражиш за имот.. Србинов му вика 2 кила злато колку да си купам стан и дуќанче во Белград.. Шипацов му вика Еве ти 4 кила Србинот вика.. Зошто 4 кила...па тражим само 2 кила.. И шипацов му одговара. Еве ти 4 кила да си купиш стан во Љубљана да не морам да те селам по вторпат.. Изменето од Vladimir88 - 22.Март.2008 во 17:45 |
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
A be sto ti znam....ama vo edno veruvam.Dodeka ima Srbi,Kosovo ke bide Srpsko....dodeka ima Makedonci ke postoi i Makedonija...dodeka ima Shkonci ke ima i kuk*ruz...
|
||
![]() |
||
|
Vladimire, a kaj ke gi selime nie ovie tatarive od Pirinska. |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Што ќе ги селиш кога повеќето се одродени македонци..... Асимилирани, измиени мозоци.. Има и македонци, не викам не....барем тие да се заштитат..(за Пиринска зборам) Грција ако не признае автоматски ја губи Егејска Македонија.... 1 милион македонци од Егејска протераа грците, тоа не е мала бројка Изменето од Vladimir88 - 22.Март.2008 во 17:55 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |