![]() |
|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 48> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas ? .. sekogas tamu kaj sto ne sum pozelen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
ocem da znate histori per kosovo
|
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
sam znal deka mene me pitas
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
eve .. i posle neka nekoj kaze deka nie makedoncite ne sme jubavnici na kosovo ... demokrati sme nie BRE
![]() |
|
![]() |
|
ocu da zucne onaj srbin sa tito da vidim sta zna za kosovo
|
|
![]() |
|
dobrososedski i evropski orientirani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
moj favorit za hit na mesecot
|
|
![]() |
|
Калпазан ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Јел ти знаш да га причај тој шќипитуарската бре?
Ај маљо да ми га причаш, ха?
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од xxll - 11.Февруари.2008 во 03:21 |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Изменето од xxll - 11.Февруари.2008 во 03:25 |
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=5KSnHwmoKoY Pope Pope Magare
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |