![]() |
|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 17> |
Автор | |
slatkicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Јануари.2007 во 16:45 |
dali nekoj znae da cita na kafe ili karti?aj ako znae neka kaze kako umiram od zelba da doznaam
|
|
lubovta e se
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ех да беше вистина сеа ке бев милиардер и ке зивеев во палата ке владеев со цел свет
![]() |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
![]() ![]() |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
slatkicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
NE UMIRAM BUKVALNO TUKO OD ZELBA DA DOZNAAM.INACE AKO OVA NE GO SVAKAS MNOGU SAKAM DA NAUCAM E VO PREVOD |
|
lubovta e se
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
aj stisnete zelba
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Eden moj prijatel koj gledase na kafe i mnogu "pogoduvase" velese deka e mnogu lesno, samo gi gledas reakciite na onoj na kogo mu gledas i znaes sto da mu kazes.
|
|
![]() |
|
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
MOE DA TI KAZAM PA TI SEGA KAKO SAKAS
![]() |
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
![]() |
|
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
i jas se slozuvam so sabina.jas chitaf na kafe ama koga prochitav vo Biblijata oti seto toa je od gavolot zastanav oti so toa mu se pridruzuvash na gavolot,
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
![]() |
|
DIDE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
toa citajne na karti i gledajne na kafe mislam deka se gluposti,sto gi izmislise lujge sto nema sto da pravat drugo vo zivotot.
|
|
dide
|
|
![]() |
|
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
kolku sakam da veruvam toa shto go mislish ama neje toa taka .za sve ima duhovno raspraveno od kaje i shto je .
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
![]() |
|
Just love
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
јас би рекол пиење кафе уз карти
![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
враџбини од ваков виде со корисни само за Глорија и Сашо фактор ИКС да си ги наполнат џеповите газејки преку туѓата несреќа лажејќи луѓе за пари.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Никогаш не сум се замарала со вакви глупости
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |