![]() |
|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223> |
Автор | |
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veruvate vo ona sto ne go gledate?
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
маркус - по трет пат ..
![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
...najvejke sekoj sam na sebe,a za drugite poparicka so ladno mleko,suv leb i malku sheker
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Едно пресно утринско ![]() За муабетов. |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Dankeschön...so zadovolstvo ke go ispijam
|
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
можам и без пресно хаххаха
не постоат други.. ![]() Изменето од outlook123 - 03.Декември.2015 во 09:23 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Bitteshön ![]() За девојчево над мене ![]() Само едно гушкање. ![]() |
|
![]() |
|
...eee chupo dlaboko si nagazila so Markus...istiot problem go imam i jas...sekojdnevno po edna runda boks imam so nego ![]() |
|
|
![]() |
|
ја сум маркус!
немам рунди... ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Nikogash ne uspeva kaj sto ima golema ljubov.
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
rasipan covek si samo toa ke kazam.
|
|
![]() |
|
Mnogu mi se svidzash;]
|
|
![]() |
|
Kako ne im e sram na nekoj lugje da lazat?
|
|
![]() |
|
shto stori suada!??
![]() rekov li deka rezachite che dojdat.. ![]() ama nemam gajle ja i samata dnevnikot go brisham.. ![]() ps. shto mora neshto, nekade da vodi..? ete edna mala pouka vo dnevnikot ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |