![]() |
|
БАРАМ-КУПУВАМ |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
harp13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baram da kupam kuce mini pincer mislam se vikase,ili potocno kazano kako BOSKO od IGOR GAMBAZOV.Ako nekoj ima nekakva informacija bi ve zamolil da me izvestite na l.p. odnapred vi blagodaram
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:06 |
|
![]() |
|
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Ја можам одма да ти најдам.Овде у велесов врие ги знам ама мислам нема педигре. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Еј братце тоа знам кај има ама не се со педигре сиамско е ама нема на подарок тоа се егејци луѓе тоа е тоа. ![]() |
|
![]() |
|
vladomkd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
барам машко хаски старо до 2 месеци, цена околу 50е. не е задолжително да има педигре.
|
|
![]() |
|
-Phoenix- ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ej zdravo nov sum ovde ama sakam da pobaram pomos od vas.. Ako nekoj znae kade ima leglo na sibirski samoyed/samojed neka mi napise na mail ili moze da vleze so mene vo kontakt preku MSN mafy_b@hotmail.com, zasto mnogu sakam da cuvam vakvo kucence, pa moze i na poklon da mi najde
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....macorot na zagor spremen e za parenje!!!...kako i uvek,bara simpaticna macka...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ili mace?
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
One_lovE ![]() Сениор ![]() ![]() Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Исконтактирав со блу и ми кажа дека ќе проба да ми најде (фала и многу
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Jas sakam germanski spic!
![]() |
|
![]() |
|
Onliner ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Baram da kupam Angliski Buldog. Sto pomlado toa podobro. Dali znae nekoj kade bi mozel da najdam. Fala
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Pet Shop kaj Melita moes da naracas.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Onliner ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Odkaj Melita ne bi naracal nikad i toa od dve pricini: Bi sakal prvo da go vidam mojot iden najdobar prijatel pred da go kupam i vtorata Melita |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
samo melita moze da ti donese cista rasa vo Sk. taka da kolku i da pere pari kolku i da praj gluposti ti glej kuce da si zemes a ne so zbori narodot.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |