![]() |
|
Sony Handycam DCR-VX2100 |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Ноември.2007 во 13:03 |
mi treba mislenje od korisnici na
Sony Handycam DCR-VX2100vo pogled cena, performansi, kvalitet, dobri i losi strani. pozdrav |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што сакаш да си набавиш оваква камера? |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Јане, ако се мислиш да си ја земеш камерава за тебе, нај искрено ќе ти кажам, немам прочитано лош збор за ова камерче. Сметам дека во неговата класа нема подобра камера, иако сум Canon фан.
![]() Најдобрата мини ДВ камера, според мене.
![]() Знаеш како ја викаат северно од нас? Кралица ночи!
|
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
poslednovo mi se dopadna...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najverojatno ja zemam ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Со здравје да си се служиш ако си ја купиш, па ќе дадеш да ја ѕирнеме, нели? |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Jane taa kamera e ista so Sony PD-170. 170-kata ima povekje od 2100 - XLR balansirani vlezovi za mikrofoni so fantom, ima DVCAM mod i na 170-ka Sony davase wide angle adapter od fujinon. Ne znam dali na 2100 ide vo cenata wide adapterot. Mikrofonskite vlezovi ne ti se bitni ako ne snimas cesto intervjua (TV emisii i dokumentarci). DVCAM modot isto taka ne e biten na kvalitetot na slikata, biten e za transport i mehanika. Dodeka wide adapterot e super rabota.
Muabetot mi e deka VX 2100 e seriozna kamera. Manuelni kontroli. ND filter. Dobra lekja. I koga se pojavi bese car za low light. Bateriite drzat mnooogu. Mana i e toa sto e loso balansirana za podolgo snimanje od raka. Ti treba nekakov support za od raka snimanje podolgo vreme. Jas go imam postariot model - PD 150, koj e kako VX 2000. Mozam da ti ja dadam na den dva da si poigras i da ja probas. Inaku Sony si e Sony vo odnos na celokupen kvalitet. Jas samo 2 pati godisno i ja cistam glavata i eve 6 godini me sluzi bez nikakvi problemi - da cuknam vo drvo. |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
Ееее хеееее! Па ако е за играње и јас сакам Јане не ни кажа, мислам ако не е тајна, за која цена ти ја понудиа?
|
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Ajde, bas bi sakal da vidam dali kje legne na tvojot stedikem
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
Договорено. Само уште ден и час да договориме. Може на пример во недела а саатот дополнително ќе го дефинираме.
Нема зошто да не легне на стедикамот, направен е да биде прилагодлив така да мислам дека нетреба да има никаков проблем.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |