|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 24> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Возив се муж и жена у авто и виделе две свиње у некоју њиву и муж ву вика на жену:
Срце ене гу твоја фамилија... - Да да, свекар ми и свекрва ми! |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sretnala ga smrt Peru:
-Dobar dan Pero! -Dobar dan! -Ja dojde po tvoju dushu! -Marooooo... dojdi duso tebe te traziv |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У теретану прашуе дечко инструктора:
Слушај сакам да фату добру женску… Од коју машину да почну? - Од банкомат!..... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Šeta Fata po divljem zapadu...kad iz grma izleti Indijanac i krene da
siluje Fatu. Nakon što je obavio svoje, ponosno joj kaže: Ako ti se nešto dogodi kroz devet meseci znaj da je to od poglavice DVA-PERA. Odgovara njemu Fata: ako nešto počne da te pecka kroz nedelju dana znaj da je to od Fatinog TRI-PERA...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде човек куде гледарицу и вика:
- Ќе може ли да гу тргнеш клетву која е фрљена на мене пред много године? - Како не, само ми кажи како гласи клетва ако се сечаш! - Како не се сечам... Овакој гласеше: „Ве прогласувам за маж и жена“! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја док идеше у школу:
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Улаза згодна женска у продавницу и прашуе га продавача кој неможе да га тргне поглед од њума:
Колко паре е овај чоколада? - 1 пољубац. Епа супер баба ми плаќа! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојка: - Што ми купи за роѓендан?
Дечко: - Видиш ли га оној црвено ферари пред зграду? Девојка: - Дааааааааааааа... Дечко: - Епа исти такв црвен лак за нокти ти купи! ________________________________________________________________________ Улаза пијаница куде доктора и вика: Кој од вас двоица ќе ме лечи? - Доктор: Абе колко пут сам ви кажаја да не улазате по троица! |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колумбо да ти е*у радозналога!
Он гу е открија Америку само затој што е бија НЕОЖЕНЕТ! Да е имаја жену било би овакој: - А зашто мораш да идеш бш ти? - А зашто не пратив некога другога? - Што без тебе нели може? - Ти луд си или глуп? - Нели видиш дека те искористуев? - Што криеш? - А што, само мушки ли ќе идете... Ја брее? - Ма немој? - Све си ти испланираја знам ја... Ти одамна си се договорија сс тија курве Индијанке! - А зашто не можу и ја да иду ако си ти шеф? Мене никад не ме водиш нигде! - Каква бе округла Земља? Бреее све би измислија само да не си дома! - Ако отидеш ја одма се враќам куде маму! - Не можеш да идеш и готово! - Ништо нема да се деси ако свет остане и даље раман како плоча. - Чуеш ли бе, немој да ми се облачаш затој што НЕ ИДЕШ НИГДЕ! |
|
Incredible Blue
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Улаза муж у аптеку и прашуе гу аптекарку:
- Имате ли едн црн кондом? Аптекaрка: - Не, сви ги продадесмо, ама ако сакате имамо други бое. - Не, не, треба ми црн кондом. - Добро, ај ми кажи зашто ти треба бш црн кондом? - Па на комшику ми умре и муж, па да и изразу сочуство. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баба напунила сто године и иде куде матичнога да се прегледа, па му вика:
- Море докторе, секирам се. Ќе пројде некое време, ти ќе умреш, па после кој ќе ме прегледуе, а? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде жена куде зубара и враќа се дома, цела подувана
- Што ти е мори, прашује гу муж, што си се надувала како жаба? Па доктор ми извади два зуба, вика жена - Е зашто два, па нели само ед'н те болеше? Епа, немаше доктор ситно |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У ординацију доваѓа плавуша:
Докторе имам проблем... Кд имам односи не доживују оргазам! - Ај соблечи се... Казе ву човек , истресе гу едн пут и гу прашуе. И сг доживе ли оргазам? - НЕ. Хммм... Чекај ќе га викну асистента... Доваѓа асистент завршуе и он работу и гу прашуе: Сг доживе ли оргазам? - НЕ. Епа женска ти си стварно за куде доктора! - Зашто... Па ви што сте? Па молери смо како што смо... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат сс што се занимаваш сг... Oдамна не смо се виделе...
- Па сс лизинг и маркетинг! Како сс лизинг и маркетинг? - Па такој лижу марке у пошту! |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |