|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 8384858687 102> |
Автор | |
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
flertot ne e nisto seriozno -samo malku sala-sto go sfakate toa tolku strasno
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fleto e mnogu dobar ako ne te zadovoli zenati togas svalerkata e tuka zato e fledot e sostaven del od nasiot zivot i bes nego ne se ziveej
|
|
mbm
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го мешај флертот со швалерки и задоволувањето од страна на женати! тие работи немаат врска една со друга! флертот е само безазлезно провоцирање и уживање во тоа дека сте го привлекле на некого вниманието,во разменување на погледи насмевки или енергија ,а сето тоа што оди понатаму- е тоа веќе не е флерт! |
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA LI USHTE FLERTADJII ILI NE?
|
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i ke ima
|
|
mbm
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nemam kolegi,taka da nisto od flertot,a nemam nisto protiv toa,dokolku e vo granicite na nevino,naivno flertuvanje,bez posledici
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema potreba od flertuvanje so kolegi, zosto sepak ne mozes da znaes koj kako ke go razbere toa, a sekogas um so site fina, sakam da se nasalam, ii tolku
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas uste si flertuvam so kolegata od fakultet i bas e interesno
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene kolegite na fax mi se katastrofa, taka da, samo kafe pijam so niv i nisto poveke....
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene dobro mi ide so koleskata od sprotivniod dukan mozi da bidni nesto sega za brzo vreme
|
|
mbm
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I togash toa veke nema da e samo flert |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде аирлија нека е |
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa sega videte vie dali e fler ili ne skoro sekoj fler zavrsva so ???
|
|
mbm
|
|
Внеси реплика | страница <1 8384858687 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |