|
Која ви е омилена игра |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Starcraft е излезена 98 и ја земав кога искочи,ја играв двапати и ја фрлив низ прозор.Blizzard според мене незнае да направи асална стратегија.WArhammer е добра,али Sudden Stike i Hearts of Iron се најдобри статегии особео Hearts of Iron во неа се вклучени сите елементи што би можеле да се случат на бојно поле.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Westwood ја има ставено основата за сите денешни стратегии.
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ama ako igras so PC-to, tie se mnogu slozni i protiv coevecki faktor se dosadni.. ili ti igras samo na easy
Dobro Westvood studio prvo go napravile DUNE, a potoa Blizzard Warcraft, pa Red Alert pa SC... |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма каки easy,еаsy на CnC која било го тепам играјки со нозе и заврзани очи.Незнам Starcraft кога ја земав,играв на почетокот кампања и одма ми се згади.A Command and Conquer серијалите што се само Generals не им ваља.Tiberium и Red Alert се легенди.Никогаш не сум бил фан на вонземјани,ласери бла бла.
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, pogresno me razbra. Red alert e slicna igra na SC, bidejki nemat mnogu upgrade, magii idr. slicni gluposti, deset minerali idr. Takvite igri se igrat samo protiv PC-to protiv coevecki faktor se dosadni. Edna od najbrzite igri kade mozes da napagjaa so dest najprosti edinici se SC i Age of empires ,a protiv covek brzinata e najgolem i najvazen faktor. Ne znam dali vo Red alert dali toa e mozno bidejki nikogas ne sum go igral vo mreza. A za laseri i slisni gluposti, da ti kazam edna caka vo red aler ti se razvivas a PC te udria so Nuke ili kako se vikase toj ogromniot laser od drugiot kraj na mapata. Vo SC toa go nema, i ota e mnogu vazno site battle se so edinici i mnogu e balansirana sto ne e slucaj vo red alert-pr ruskiot tenk (ogromniot) nemase premca iako bese spor itn.
PS i mene mi se dopagja Red alert no SC e poigirva i monu pobalansirana igra , i sot e vazno vo mreza se igra poubavo |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Ред Алерт серијалите голем ласерски топ нема,тоа е од тибериум серијалите на GDI супер оружје.Имам ја играно Ред 1 мрежно,и има во неа само една финта,тенкови,тенкови,тенкови и само тенкови.Ред алерт си е убаво избалансирана Тешки јаки спори скапи единици против Лесни слаби спори ефтини.Така да можеж на почетокот да направиш многу повеке тенкови и да го прегажиш.Во Ред Алерт ако се преживее почетокот,се лупате со по 100 тенка,пошто пачот што овозможува мрежно ја забрзува изградбата на тенкови и го дуплира приносот од Ore Mineri.Ред 1 е од 96,немале на ум да ја прават за онлајн игра
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Али јебига секој си има свој вкус.
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala bogu
Red alert 1 ne sum ja igral,no dvojkata e veke razlicna A sto ke kazes za Nuke vo dvojakata i Weather storm.Pomnam deka vo edna od kampanjite,dodeka jas se razvivam -Nuclear launch detected!! e jebi ga -vo starcraft takvo nesto nema- prosti edinici ,head to head, pa koj e pojak neka tepa |
|
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vtoro grafikata na sc bese revolucionarna- no duobt in that
vidi |
|
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosta za ovie dve igri. Dali nekoj ja igra Heroes 5 ili voopsto nekoj od heroes serijalite-edna od najdobrite turn-based strategii,mozebi najdobra
|
|
|
|
tgames
Нов член Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://games.constellasys.com/tablanet/
Македонската игра табланет. Мултиплеер игрица а може и играње против компјутер. |
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene omilena igra mi e Call Of Duty 2
|
|
mila e srcus
|
|
Кискино
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав. Играта може да ја најдете на линкот подоле, многу е интересна и помага при тепање време. Уживајте.
http://www.johnnytwoshoes.com/game/attak/ |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |