|
Протести на Албанците |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме нервира за што се крева војна, ги викале шиптари, голема работа, вербална навреда, кој сака нека го тужи оној што вреѓал, но повторно да се повикува на дивјачки тероризам само заради ова не е во ред, само нека каже некој што им фали на Албанците, да не немаат статус случајно, да не полагаат приемни, да не не можат да најдат работа, никогаш не подлегнале на законот, и да, може сето ова да се генерализира за сите албанци, барем 80% од нив, и сега повторно сакаат да им предадеме целосно се што сакаат, а тие сакаат и сакаат уште повеќе, веќе македонците се граѓани од втор ред во сопствената држава, а овие се бунат зошто ги викале шиптари?!!!
едит: и не, не навредив никого со постов, без разлика дали тоа му се допаѓало на некој или не, сите го знаеме ова, а македонците ќутат и ќутат Изменето од zabegan - 03.Октомври.2009 во 14:42 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
te vikat -FYROM- ovec -golema rabota , verblana navreda. Ke kutis i ke gledas ko tele vo televizor-taka li be? |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Анастеа - 03.Октомври.2009 во 22:49 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Споредбата воопшто не ти е на место. Фиром е кованица склепана за “привремен“ прием на државата во ОН, знаеме зошто и како, додека етничкото име на народот никогаш не било никако поинаку, освен македонски: така се нарекуваме самите, така не нарекуваат и другите, освен знаеме кои и зошто. Додека вие самите се викате “шиптари“ (Shqiptarë) меѓу вас, а ви е навредливо кога така ве викаат други. Е па сега, на многумина не им е јасно зошто во вториот случај навредува, а во првиот не? Имаме тема на подфорумов Албанци или Шиптари, можеме да ја префрлиме дискусијата таму, да ги разјасниме овие нешта. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
о, и твоево признавање во однос на правата ќе го користам кога пак ќе плачете, „леле немаме ова, немаме она“ Изменето од zabegan - 03.Октомври.2009 во 23:59 |
||
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја ти реков, ако некој те нарекол шиптар, тужи го, но за тоа нема да ти биде крива државата, во книгата ќе пишуваше дека ве викаат и викале шиптари, во никој случај никој не ви го негираше идентитетот, спремни бевме и да направиме повеќе модификации, а вие објавувате војна како што се изјаснив во некоја од темите, ме нервира што скоро сите кои протестираат немаат ама никаков поим за што се работи, немам ни јас, еве признавам, се обидувам да зборам за она што го имаме слушнато досега, но некој се решил да маршира кон крвопролевање, зошто некој бивш терорист (кој барал права ) сакал да има крвопролевање |
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отворена е истрага за случајот со протестите на кои среде Македонија се извикуваа погрдни пароли за државата и народот, ќе видиме како ќе заврши.
Ако сторителите на противуставните дејства и овојпат поминат неказнето, државата само ќе ги охрабри за некои следни протести да бидат уште поагресивни и побезобразни со паролите! Истрага за анти- македонските протести во Тетово |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бадијала тензии ... ќе спроведат истрага , ќе ги најдат виновниците и ќе ги стават во притвор по што ќе има протести за нивно ослободување со обвинување за кршење на човекови права и така во круг
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од aLbaneso - 06.Октомври.2009 во 14:31 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е не знам дали ќе е толкав соодносот на процентот.
Што сакаш да кажеш - да се остави случајот така, без истрага, без казни....? |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од aLbaneso - 06.Октомври.2009 во 15:22 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
" Claude os, aperi oculos " - Zatvori ja ustata, otvori gi ocite
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно дека не се сите ни добри ни лоши, не генерализирам.
Тоа што сум ти избришала дел од некои коментари било спротивно на правилата на форумот. Ова за мене беше?
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored toa sto se slucuva ovie denovi bi sakal da kazam deka ovaa sto protestiraat vonparlamentarnite partii pravi loso za Makeonija i Makedonskiot narod.Da se pali makedonsko zname toa e krsenje na site drzavni institucii a posebno na ustavot na Makedonija.Na pr dokolku se zapalese makedonskoto zname tie sto ke go zapa;lea sprektakularno ke se uapsat da se vidi deka ja paklat Makedonija.Zaradi toa ne ni ja biva drzavata.I na kraj toj sto go pali znameto toa e isto da ja zapalis sopstvenata drzava vo koja si roden.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |