|
ВЕРСКИ ОБИЧАИ |
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Калифа, еднаквост и рамноправност не исто. А форумџиите од исламска вероисповед доста пишуваа овде за тоа како едино во Исламот жената била рамноправна со мажот. Иста неможе и не смее да бидее.
А за сексот? Биди концизен. Сексот е обичај според вехабитите? Ако ад, каков е тоа секс кој станал некаков ритуал на одредено движење? Мислам, има посебни процедури или? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто си замислен, Калифе?
Изменето од maria_magdalena - 23.Март.2008 во 14:41 |
||
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekajsi... Mozda ke ti odgovoram... |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шах-мат
|
||
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I togas kalifot bese pobeden od zena... I taka site srekno i veselo si ziveea do krajot na zivotot... |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
khaleefah , si ja fati beljata so odgovorot na Templarius.
A ubavo veli eden od islamskite zakoni - mazhite da si sedat i da si pravat muabet oddelno od zhenite... Inaku, lesno mozhe da dojde do vakvi komichni momenti. Ajde sega, objasni ti na zhena onoa sto tolku lesno se objasnuva so eden zbor na mazh. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога се нема одговор, најлесно е да се признае поразот, макар и скриен зад иронија и сарказам.
Horror and Terror |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
P.S. Ej, tokmu sega ja prochitav replikata kon Martia. Bravo! Navistina dzhentlmensko reshavanje na nezgodniot moment. Ti simnuvam kapa za ova. Изменето од Messenger - 23.Март.2008 во 14:56 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaev jas deka ke nagre*am...
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За мене е џентлмен човек кој не бега од одговори, не се исклучува кога ќе му згусне, кој не се прикрива зад иронија и сарказам...Калифа некако, не го исполнува тој услов.
|
||
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto ne se napravis dzentlmen i ne odgovoris kakov i da e odgovorot
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prasaj go Messi dali begam vaka kako sto kaza ti Ama koga nesakam nesto i nesakam |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili neznaes |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што имам јас Месинџер да го прашувам. Ти го потегна тоа прашање и си нагази на ежот. Биди џентлмен-играј до крај.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |