|
Банка за сперма! |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
citam i se cudam kako moze mlad covek da razmisli...to e da ne misli na dete?...ne e tesko da imas dete...samo toa dete eden den ke porasne u covek...a ko takov ke saka da znae koj e i sto e...kakov odgovor ke mu se dade?..ne znam sine koj e tatko...dali e od tuka ili od preku bara...sto toa dete(covek) ke ima da misli?kolku braka i sestri mu se u mmaaloto...u sekoj eden ke gleda da najde nesto zaednicko....razmislete malce..nikogas nema da znae dali sopruznikot e u krvno srodstvo ,direktno, so nego-nea....
ako nekoja saka da stane majka bez maz da ima,neka se dogovori so nekoj sto go znae,misli deka e ispravna osobo,neka bara da donira sperma(bez obvrska kon deteto)..taka lepo fino ke ima bel obraz pred sojata rozba...ke moze da mu kaze koj e tatkoto, |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На која и треба сперма?
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се знае, се знае.
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...toa zdrava si trebal pod navodnici da go staish... Изменето од ...Well... - 01.Февруари.2008 во 05:55 |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...aaaaaa...majkata nemoze da najde drug tatko?..ili se a mrzi sve zivo i divo mushko ko po obichaj...demek u pravo bila ona...i posle ke mu kaze na deteto..."abe vii sine, nemash tatko posho ja gi mrzam muskite"...of lele kakov apsurd...imam sin - mrazam mashki...nedaj boze kerka da se pogodi...ima da bide ogin ziv... |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja ne davam od mojata. Uste eden kako mene e premnogu...u stvari ke otkrijam edna tajna...ja prodavam...kako vosok za depilacija...
Изменето од zbunet - 01.Февруари.2008 во 08:48 |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A TI DEMEK KOGA LEGNUVAS SO NEKOGO PRVIN PREGLEDUVAS
-I INTELEGENCIJA
-I PREDISPOZICII
-I SKLONOST KON ZAVISNOSTI
-I BOLESTI VO SEMEJSTVOTO
-I DALI E LOS KO TEBE
-I DRN-DRN
PRVIN SE' PREGLEDUVAS, PA POSLE LEGNUVAS, TAKA?
TAKA MARICE, TAKA, NEMOJ SLUCAJNO POSLE DA TI SE RODI NEKOJ SIN HOMO, KOJ KE TI GI GLEDA GREVOVITE
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
?
Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 13:51 |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За легнувањето со некого-тоа што е за тебе некого односно секого, за мене е моја светиња-мојот сопруг. Љубов на прво место, интелект, убавина...., како цвет со прекрасен мирис и изглед и проверен корен. (така да немам потреба одново и одново да проверувам-но за тебе не би било лошо) Резултат-потомство за какво можеш да сонуваш. Папај си ја кашата, а и уште една рачка со лист на тиквата-не би ти дошла лошо. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Антони, очигледно не си во тек, зашто не станува збор за привлечност меѓу две особи, туку за нешто сосема друго. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љубов на прво место, интелект, убавина...., како цвет со прекрасен мирис и изглед и проверен корен.
I TOJ TEBE TI DOZVOLI DA MU GI PROVERIS KORENITE??? I DA MU NAPRAVIS HIV TEST? I TEST ZA EVENTUALNI GENETSKI ZABOLUVANJA? I GO TESTIRA DALI E LOS KOLKU TEBE? SMESTA!!! I POD ITNO DA SI GO SMENILA NIKOT!!! NEMAS NIKAKVI SLICNOSTI SO MARIJA-MAGDALENA, LOSOTIJO EDNA
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ah Kejt d Grjt...abe ne mozes ti so maria _magdalena da izlezes..kako samata mi kaza ednas..ona bila dama...samo nikako da razbere deka dama se raga a ne se stanuva..i by d vej..nemoj so nea..bliska bika so "onoj odozgora"...pa sto znaes sto se moze da ti se desi...pusti ovca neka pase..
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЕЕЕЕЕЕЈ....АЛООООО...КАЈ ОТИДОВТЕ?ДАЈТЕ МАЛКУ ... !!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |