IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Банка за сперма!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Банка за сперма!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:43
citam i se cudam kako moze mlad covek da razmisli...to e da ne misli na dete?...ne e tesko da imas dete...samo toa dete eden den ke porasne u covek...a ko takov ke saka da znae koj e i sto e...kakov odgovor ke mu se dade?..ne znam sine koj e tatko...dali e od tuka ili od preku bara...sto toa dete(covek) ke ima da misli?kolku braka i sestri mu se u mmaaloto...u sekoj eden ke gleda da najde nesto zaednicko....razmislete malce..nikogas nema da znae dali sopruznikot e u krvno srodstvo ,direktno, so nego-nea....
ako nekoja saka da stane majka bez maz da ima,neka se dogovori so nekoj sto go znae,misli deka e ispravna osobo,neka bara da donira sperma(bez obvrska kon deteto)..taka lepo fino ke ima bel obraz pred sojata rozba...ke moze da mu kaze koj e tatkoto,
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:45
На која и треба сперма?
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:49
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Ами мажот да е стерилен? Да неможи да ја оплоди жената?? Тогаш би одобриле ин витро?збунетост
toa e druga prica...togas donatorot se znae...taka da deteto koga ke porasne ke treba da znae koja krv e...za utre da ne se desi da se mazi-zeni so rodnina
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:54
Originally posted by granny granny напиша:

[QUOTE=RebeL] Ами мажот да е стерилен? Да неможи да ја оплоди жената?? Тогаш би одобриле ин витро?збунетост
toa e druga prica...togas donatorot se znae...

Се знае, се знае.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 05:54
Originally posted by sensei sensei напиша:

Originally posted by Sweet angel^^^ Sweet angel^^^ напиша:

Originally posted by sensei sensei напиша:

zboruvam za zdrava zena,....Ne e normalno zdrava zena da zacnuva na takov nacin.

а што е со нејзиниот партнер?

Zboruvam za zdrava zena bez partner среќа Sto saka sama da gleda deca.

...toa zdrava si trebal pod navodnici da go staish...плазењегазење%20од%20смеење

Изменето од ...Well... - 01.Февруари.2008 во 05:55
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 05:58
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

BABY, MOJATA DRUGARKA BESE VO BRAK I TOJ BRAK PROPADNA
I SEGA SE VRAKJAME NA STAROTO PRASANJE: STO E PODOBRO ZA DETETO, DA RASTE POKRAJ DVA RODITELI KOI NE FUNKCIONIRAAT DOBRO ILI SAMO POKRAJ MAJKA KOJA NA OVOJ NACIN ODLICNO FUNKCIONIRA?
A? A?

...aaaaaa...majkata nemoze da najde drug tatko?..ili se a mrzi sve zivo i divo mushko ko po obichaj...demek u pravo bila ona...i posle ke mu kaze na deteto..."abe vii sine, nemash tatko posho ja gi mrzam muskite"...of lele kakov apsurd...imam sin - mrazam mashki...nedaj boze kerka da se pogodi...ima da bide ogin ziv...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 08:45
Ja ne davam od mojata. Uste eden kako mene e premnogu...u stvari ke otkrijam edna tajna...ja prodavam...kako vosok za depilacija...

Изменето од zbunet - 01.Февруари.2008 во 08:48
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 14:06
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

па да ок ти ја сватив до некаде поентата

ама тие луге кои се таму прво ги прегкедуваат а на кеј незнам баш на што се ке налеташ

Ја мајкатаааа....
Прегледуваат за ХИВ, за сексуално преносливи болести и евентуално некои генетски заболувања (а па кај нас ептен се јаки во оваголема%20насмевка)
Е сега за тоа прегледуваат.

Но интелигенција?
Предиспозиции?
Склоност кон зависности?
Болести во семејството?
Од микроскопскиот преглед на сперматозоидите не се утврдува IQ-то, не се гледа дали тој бил манијак, педер, дали дремел на кеј...

Луѓе од дом посвојуваат па после излегуваат на видело 300 работи, а не па дрканици од белосветски мастурбанти.

A TI DEMEK KOGA LEGNUVAS SO NEKOGO PRVIN PREGLEDUVAS
-I INTELEGENCIJA
-I PREDISPOZICII
-I SKLONOST KON ZAVISNOSTI
-I BOLESTI VO SEMEJSTVOTO
-I DALI E LOS KO TEBE
-I DRN-DRN
PRVIN SE' PREGLEDUVAS, PA POSLE LEGNUVAS, TAKA?
TAKA MARICE, TAKA, NEMOJ SLUCAJNO POSLE DA TI SE RODI NEKOJ SIN HOMO, KOJ KE TI GI GLEDA GREVOVITE
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 15:16
?

Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 13:51
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 17:44
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

па да ок ти ја сватив до некаде поентата

ама тие луге кои се таму прво ги прегкедуваат а на кеј незнам баш на што се ке налеташ

Ја мајкатаааа....
Прегледуваат за ХИВ, за сексуално преносливи болести и евентуално некои генетски заболувања (а па кај нас ептен се јаки во оваголема%20насмевка)
Е сега за тоа прегледуваат.

Но интелигенција?
Предиспозиции?
Склоност кон зависности?
Болести во семејството?
Од микроскопскиот преглед на сперматозоидите не се утврдува IQ-то, не се гледа дали тој бил манијак, педер, дали дремел на кеј...

Луѓе од дом посвојуваат па после излегуваат на видело 300 работи, а не па дрканици од белосветски мастурбанти.

Иако не заслужуваш, сепак ќе те удостојам со одговор, но тоа ќе биде за последен пат оти искрено, не си ми баш нешто интелигентна за да ти појаснувам а немам ни време.

A TI DEMEK KOGA LEGNUVAS SO NEKOGO PRVIN PREGLEDUVAS
-I INTELEGENCIJA
-I PREDISPOZICII
-I SKLONOST KON ZAVISNOSTI
-I BOLESTI VO SEMEJSTVOTO
-I DALI E LOS KO TEBE
-I DRN-DRN
PRVIN SE' PREGLEDUVAS, PA POSLE LEGNUVAS, TAKA?
TAKA MARICE, TAKA, NEMOJ SLUCAJNO POSLE DA TI SE RODI NEKOJ SIN HOMO, KOJ KE TI GI GLEDA GREVOVITE

За легнувањето со некого-тоа што е за тебе некого односно секого, за мене е моја светиња-мојот сопруг.

Љубов на прво место, интелект, убавина...., како цвет со прекрасен мирис и изглед и проверен корен.
 (така да немам потреба одново и одново да проверувам-но за тебе не би било лошо)
намигнување

Резултат-потомство за какво можеш да сонуваш.
мафтањемафтањемафтање
Папај си ја кашата, а и уште една рачка со лист на тиквата-не би ти дошла лошо.
мафтање

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 17:45
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

N eum vo tek so debatava - no se soglasuvan so Kejt. Koga postoi pivlechnost pomegju dve lichnosti - nisto ne e vazno...

Антони, очигледно не си во тек, зашто не станува збор за привлечност меѓу две особи, туку за нешто сосема друго.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 18:08
Љубов на прво место, интелект, убавина...., како цвет со прекрасен мирис и изглед и проверен корен.

I TOJ TEBE TI DOZVOLI DA MU GI PROVERIS KORENITE??? I DA MU NAPRAVIS HIV TEST? I TEST ZA EVENTUALNI GENETSKI ZABOLUVANJA? I GO TESTIRA DALI E LOS KOLKU TEBE? SMESTA!!! I POD ITNO DA SI GO SMENILA NIKOT!!! NEMAS NIKAKVI SLICNOSTI SO MARIJA-MAGDALENA, LOSOTIJO EDNA
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 18:23
ah Kejt d Grjt...abe ne mozes ti so maria _magdalena da izlezes..kako samata mi kaza ednas..ona bila dama...samo nikako da razbere deka dama se raga a ne se stanuva..i by d vej..nemoj so nea..bliska bika so "onoj odozgora"...pa sto znaes sto se moze da ti se desi...pusti ovca neka pase..
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 18:23
ЕЕЕЕЕЕЈ....АЛООООО...КАЈ ОТИДОВТЕ?ДАЈТЕ МАЛКУ ... !!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.