|
Дали сексот има врска со љубовта???? |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | ||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......a be well sakas da kazes deka ako imas sex so "nekoja" deka isto taka i ja sakas????aj malku po precizen bidi.................nisto ne razbiram...........>????????
jas tuka ne naidov na nekoj iskren odgovor.................od maska gledna tocka............samo sakav da znam .................
ako ima sex nekoe masko so zena?????dali nesto cuvstvuva sprema nea ili toa e samo od potreba sexualna?????.....kratko i jasno............................. Изменето од bibce - 09.Јуни.2008 во 14:48 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja ne mozam da legnam so nekoja sto ne ja sakam...zvuci apsurdno zosto go rusam maskiot stereotip, ama taka e...doduse mnogu brzo se zaljubem
Изменето од zbunet - 10.Јуни.2008 во 14:29 |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...neznam, sho ne e jasno, ja celo vreme vezam na forumov deka bez ljubov ne bi trebalo da se ima sex, ne osuduem nikogo...sekoj sprema svoite zelbi...megutoa sex bez ljubov za mene e "k*rvinska-zenkarska" rabota...ete kratko i mnogu jasno... |
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
apce
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci sakajte se, ebete se...zatoa ona " ebi se" taka loso zvuci koga ke se nalutis
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"ebi se" e drsko i bezobrazno opstenje
a ljubov e nesto drugo
|
||
apce
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seks bez ljubov e bluntavo ... treba da ima ( ljubov & seks )... vo paket !! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posna mandza bez meso...pa ako se mora, a sto se mora ne e tesko
|
||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e nemora, ke jades leb i sol
ama nema da srkas mandza
|
||
apce
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama si losa...ama, ako i toa ti lici
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sekoj den, grav ne se jade... |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali odenjeto vo restoran ima vrska so gladot?
Retko. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne e bash retko
e dosta cesto kaj pragmaticnite lugje da se napravat dvete raboti od ednas |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobra komparacija.
Samo so retko ne se soglasuvam. Mozebi ne sekogas. Изменето од anastea - 10.Јуни.2008 во 15:56 |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |