![]() |
|
Што ќе носите за дочекот на Нова Година |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kristalna casa, dosta e
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
А бе шмизла ова нема ли да ти е мало?...
Од ќеркати да не е?...
![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() Изменето од filmadzijka - 03.Јануари.2009 во 12:58 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ВО СЕБЕ
![]() ![]() ![]() НАДЕЖ ЗА ПОУБАВА ГОДИНА ....... А НА СЕБЕ ... ![]() НАЈВЕРОЈАТНО ОВА ![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
![]() |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
|
пааа како прво сеуште со друштвото незнаеме кај да славиме а крајното решение ќе го донесеме во понеделник т.е. тогаш ќе каже другарка ми дали може кај неа да славиме и ако каже дека може тогаш уште истиот ден ќе отидеме во шопинг сите другарки и ќе си изнакупуваме а ако каже дека неможе тогаш ќе одам кај братучедка ми и нема да ми е многу важно што ќе носам и ќе пронајдам нешто од шифоњерот...
А веќе на ум имам една супер комбинација: црни хеланки, црна ролка (боди), врз неа бела маичка и бело здолниште, црн каиш и бело венче. Е сега од сето тоа немам само црн каиш треба да си купам. Плус се двоумам незнам дали да си го ставам белиот ѓердан дооолг со бисери шти си го имам или да позајмам кравата бело-црна исто со бисери од другарка ми? Ај кажете ми што е подобро. И секако ќе си ставам нараквица бела со бисери и обетки исти ! |
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Најверојатно некоја црно бела варијанта, црни панталони и црна кошула и се мислам дали да носам бело џемперче или бела вратоврска. ![]() Изменето од doriangray - 27.Декември.2008 во 11:45 |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
|
bidejki ke bidam doma so drustvo ke proburickam vo sifonjer i bidejki jas ke posluzuvam mora da bide nesto pokomotno da ne prevrtam nesto pri nosenje berbat da gi napraam lugeto
![]() ![]() ![]() |
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
![]() |
||
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
|
Бај д веј во струмица живеам чисто онака информативно да не дојде до недоразбирање ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
|
i jas nishto. Da ne slavime na isto mesto N.Godina mozebi? ![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
nisto
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
|
МАЖ МИ
![]() |
||
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |