IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Што ќе носите за дочекот на Нова Година
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ќе носите за дочекот на Нова Година

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
Автор
Порака Обратен редослед
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 00:25
kristalna casa, dosta e
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 23:54

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 23:52
Originally posted by smizla smizla напиша:

ВО СЕБЕ
НАДЕЖ ЗА ПОУБАВА ГОДИНА .......
А НА СЕБЕ ... ...
НАЈВЕРОЈАТНО ОВА

А бе шмизла ова нема ли да ти е мало?...
Од ќеркати да не е?...плазење

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 23:46

Изменето од filmadzijka - 03.Јануари.2009 во 12:58
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 19:02
ВО СЕБЕ
НАДЕЖ ЗА ПОУБАВА ГОДИНА .......
А НА СЕБЕ ... ...
НАЈВЕРОЈАТНО ОВА

Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 18:54
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 18:39
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 17:12
пааа како прво сеуште со друштвото незнаеме кај да славиме а крајното решение ќе го донесеме во понеделник т.е. тогаш ќе каже другарка ми дали може кај неа да славиме и ако каже дека може тогаш уште истиот ден ќе отидеме во шопинг сите другарки и ќе си изнакупуваме а ако каже дека неможе тогаш ќе одам кај братучедка ми и нема да ми е многу важно што ќе носам и ќе пронајдам нешто од шифоњерот...

А веќе на ум имам една супер комбинација: црни хеланки, црна ролка (боди), врз неа бела маичка и бело здолниште, црн каиш и бело венче.

Е сега од сето тоа немам само црн каиш треба да си купам. Плус се двоумам незнам дали да си го ставам белиот ѓердан дооолг со бисери шти си го имам или да позајмам кравата бело-црна исто со бисери од другарка ми? Ај кажете ми што е подобро. И секако ќе си ставам нараквица бела со бисери и обетки исти !
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2008 во 11:43

Најверојатно некоја црно бела варијанта, црни панталони и црна кошула и се мислам дали да носам бело џемперче или бела вратоврска.

Изменето од doriangray - 27.Декември.2008 во 11:45
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 15:43
bidejki ke bidam doma so drustvo ke proburickam vo sifonjer i bidejki jas ke posluzuvam mora da bide nesto pokomotno da ne prevrtam nesto pri nosenje berbat da gi napraam lugetoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка 
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
-B-lue E-yes- Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -B-lue E-yes- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 14:58
Originally posted by emilyXX emilyXX напиша:

Originally posted by -B-lue E-yes- -B-lue E-yes- напиша:

Е ја да ви се пофалам, денес си купив алишта Си купив едно преееееееееееекрасно најпрекрасно сиво фустанче, од пред има едно 7-8 каменчиња (односно во пределот меѓу градите се наоѓаат каменчињата) и за одозгора додека да се загрее атмосферата си купив сиво болерце (тако звани во струмица "ракави"), а потоа одкако ке се загрее атмосферата, нема ни да видам на која страна ќе го зашупам болерото (мислам болерово не е некоја плетенина туку е памучно, како што реков, повеќето во струмица ги нарекуваме ракави)! И тооо, кооонечно си го решив најголемиот мој проблем, и сеа одвај чекам да дојде денооот (односно ноќта)!   

poso i ja baram sivo fustance za nova godina. Aj kazi mi kaj ima poso ja go svrtev gradov nigde ne najdov
fala

Бај д веј во струмица живеам чисто онака информативно да не дојде до недоразбирање Инаку си го купив од Принц (дуќан во Глобал центарот во струмица) Нема проблем, само ти пројави желба да дојдеш во Струмица и ќе најдеш фустанчиња во сите можни бои!
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 14:27
Originally posted by KING35 KING35 напиша:

nisto

i jas nishto. Da ne slavime na isto mesto N.Godina mozebi?
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 11:36
nisto
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
miki_lutrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2008
Поени: 1106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki_lutrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 11:36
МАЖ МИ
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.