|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 177> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои луѓе се толку упорни во откривање на туѓите слабости како да се работи за откривање на некое закопано богатство
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Познавав еден човек кој за секоја работа што ја немаше или не ја разбираше успеваше да најде некој лош збор!
Иво Андриќ |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Осаменоста нее во тоа што сме сами
туку во тоа што не постои ништо
по што копнееме............
Стендал
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не гледајте каде сте паднале, туку каде сте се лизнале! - африканска поговорка Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:54 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi e maka, sho drugite mi gi kradat ideite
maka mi e, sho nemat svoi Nice |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе почнете да се однесувате со луѓето како со луѓе, тогаш тие стануваат луѓе! - Paul Vitale Овој изгледа нешто ја утнал работата! Не знам у кое време го пишувал ова! Денес баш е обратно. Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:55 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најважното нешто е тоа што не смееш да си дозволиш да се избламираш, а токму ти си личноста на која најверојатно ќе и се случи тоа! ~ Richard Feynman Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:55 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e podobro: da se rodis glupav vo inteligentno opstestvo ili inteligenten vo glupavo?
Aldous Huxley |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три патишта водат до мудроста...
размислувањето...тоа е најблагородно...
воспитувањето...тоа е најлесно....
искуството....тоа е најнепријатно...
Конфучие
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има личности кои кога ќе престанат да не шокираат, престануваат и да ни бидат интересни! - F. H. Bradley Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:57 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Луѓето ги мразат оние кои прават тие да се чувствуваат инфериорни!" - Lord Philip Dormer Stanhope Chesterfield Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:56 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Грешките кои ги прави будалиот ги увидува целиот свет, но не и тој самиот! Грешките кои ги прави мудриот човек ги увидува само тој, но не и останатиот свет!" - Charles Caleb Colton Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:57 |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не ги слушајте оние што зборуваат лошо за другите,а за вас зборуваат добро.
Толстој |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат два начина да се емитира светлина - да се биде свеќа или огледало кое ја рефлектира! - Edith Wharton Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:58 |
|
Внеси реплика | страница <1 5556575859 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |