![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 557558559560561 1099> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I cela kosa mi e vo lokni od dozdot...kako pudlica
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
a mene Val mi se spleska kosata
i zalepena mi e i pravaaaa i se me nervira i se isprskav..... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nenuska jas ja feniram namerno,ja ispravam..inaku mi e prirodno vitkana..ama sega od dozdov..lele
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nenuska se farbas ili?
Kakva boja na kosa imas?
|
|
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
crna prava mi e kosata
ama se feniram sekoe sabajle da dobijam volumen |
|
![]() |
|
a da se farbam zato sto imam po nekoe belo
|
|
![]() |
|
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dobro utro znakce
![]() |
|
![]() |
|
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
So si prajte
|
|
![]() |
|
eve malku muabet
malku se zablazuvame ^^^^ eve i za tebe torta znakce i sok (_) |
|
![]() |
|
Fala fala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
dobar den
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
DOBAR DEN RASHELA
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
sho si prajte
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 557558559560561 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |