![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 553554555556557 717> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() uzivajte denes do beskraj, vikend e ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...nezeneti...nemazeni...rezonatori/rezonatorki... na vasha glava... sega se vrativ od svadba...super si pominav...sega odam na lupenje piperki....
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
........Рушка.........мамамд....е вистинска домаќинка.... ....да и е мерак на секоја девојка....да ја има за ...свекрва...... ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Блашка мамамд ни е неуморна, уникатна....реновираше дома..со мајстори се расправаше..исшисти, стокми,среди..што тегли наполни....и прволачиња слатки воспитува, учи....еееее стварно блазе си им на идните снаи
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Велам јас...оваа наша мамамд...е жена со невидена енергија... За се има време и секаде стасува....замисли денес од свадба... на лупење пиперки....па ќе намине и овде........... ........Ах....како не бев малку....помала...... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Блашкеее...мамамд си легна ,кажа добра ноќ...утре знам дека кафето ке си го пие на нашата резонанција и јас од сега и посакувам убав ден, а тебе Блашка среќен пат и убаво да си поминеш
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Фала Рушка....а на сите вас ви посакувам да ми останете со добро здравје....и кога ќе се вратам да ве најдам ...уште...повесели.......и со завршени ...зимници.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Фала Блашка за ова второто не ти гарантирам ...бар што се однесува за мене...ке пробам да се изгребам од мамамд некоја тегла
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од IQ - 07.Септември.2008 во 01:46 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... dobro utro pozitivni rezonatori...
![]() inaku rushke...ke ima i sok od drenki...i slatko od dunji... ![]() ... moja blashke...ti ednash zalish...jas dva pati...shto nema da mi bidesh snaa... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() Кога бев во Вирцбург, за доручек стално ги јадев веганскиве намази, мнооогу беа вкусни! ![]() Честито резонантори, стигнавте до 555! Изменето од Majkl - 07.Септември.2008 во 10:55 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Поздрав и од мене за денес драги резонатори.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 553554555556557 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |