![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 527528529530531 681> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не Вале.Бев на дискотека.Амо после во 5:30 се уклучив.Ти како си Вале?Си одмори денес?
|
|
![]() |
|
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
eve i od mene edno kafence... se nadevam ti go pogodiv
![]() ![]() ![]() |
|
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Во недела нема одмор за жена, мислам на работи околу кујна, бања ...Инаку добро сум , само ни фали Сани ја нема вечерва
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Ке доjде и Сани.Она сака да се уклучи рано сабаjле.Она обикновено иде рано наутро кога са останати само наjврлите форумджии |
|
![]() |
|
Благодарам.На мене тоа високото ![]() Изменето од емил - 29.Ноември.2009 во 23:00 |
|
![]() |
|
Ако дојде Сани поздравете ми ја многу ,јас ве напуштам добра ви ноќ , се читаме утре
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
лека од мене.И слатко да санjaш
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
ostavi nesto od blagoto... kolku sto znam Sunny mnogu go saka blagoto od Valeta
![]() |
|
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Se nadevam denes ke se sretneme ![]() ![]() ![]() ![]() I fala mnogu za balgickoto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Охооооо коj е дошал?
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Ohooooooooo na nekoj mu falev? ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
На мене.Ама разбрав ке е било сериозна работата
|
|
![]() |
|
kuti aman, da znaev kakov den ke imam ic ne izgleguvav od doma
![]() ti kako si? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 527528529530531 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |