|
Рап музика (генерална дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | ||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde malku da porapuvame freestyle ( sloboden stil )
Znachi pejte od zharn rap se shto ke vi padne na pamet samo da ima rima i da se organizirani stihovite! nesto slicno kako na deyan funki samo ve molam bez kritika i navdredi!
Za pochetok: Ajde da zapochneme neshto da kreirame
da ne se forsirame samo da kulirame
bez nervoza da rapuvame ovde na forum
samo dobrite se primaat za necesnite zbogum
zdravo moderatori forumdzii administratori
ovde imame se, svaki i svatovi
ljubov i razbiranje bez nerviranje
pochit kon postarite iskustvo demonstrirame
rapuvam sega za forumot prekrasen
ima mudri luge smasen i ne smasen
ostanatite gostini pozdrav i do niv
ova e freestyle reprezent rapot e ziv
a najgolema pocit do clenot pentakostalec
znam toj e dobar raper i e hip hop balkanec
beat maker pentekosen hip hop i dobar producent
abe bate znaes on e nogu golem talent
zafrkancii na temi daj ili zemi
baniranje postiranje vicovi serviranje
za ostanatoto i ne ne e gajle
na Veroispoved sedam do 4 sabajle!
Yo, yo ajde prodolzite i vie nesho pls...
Da zhivne malku rapo, fristajlo i forumo! Ajmo ajmo!
So ljubov D - UP!
Изменето од DDarko - 30.Август.2009 во 23:05 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дарко, за се што е поврзано со Freestyle рап можеш да коментираш и постираш на темава.
Не може да се отвараат нови теми за секоја песна која ќе ти текне. Изменето од Анастеа - 30.Август.2009 во 23:02 |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mislev da otvaram za sekoja pesna mislev tamu da prodolzime so freestyle - ov samo za forum, socijalni problemi i razni raboti, ona tema beshe koj e podobar freestyle i beshe polna so kritiki, a ako mislat raperite deka freestyle - ot e samo za kritika togash se lazhat, nemav so koj da sporeduvam koj e podobar freestyle pa zatoa ne pishav na taa tema! Nema veza moze tuka da se prave hip hop shemata.
Samo ovde nedostasuva Pentakostalec...
(lugje ova shto go pishuvav ne e freestyle da znaete [ mislam na segashniot post])
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
glej go sega mojo FS ( Opshto ) Anakin, DDarko, ateist i brza glavna shema na forum me fakja poleka mrza sea znaete ja recitiram i za deyan fanky ke vi kazham iskreno odamna ne sum jadel pukanki i praam dobri stihovi, HC na delo 313 u Shtip kako crno na belo... na fanky ke mu kazham ulicata mi e domot dodeka komercijalkite lezhat i go zhiveat sonot i nikojpat ne go davam mikrofonot on mi e oruzhje kako na matematika digirtonot HC ne kopneat ni po slava ni po zheni edinstveno komercijalata e taa rapot shto go smeni a go smeni vo sranje po makedonsko baranje isto kako metal i rok vo stil na karanje pranje na mozok, dobar film za zhivot e ja vi ja od mene, toa mi e stilot... |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako mislish dejan deka ne mora da si raper za da maash FS, kako ne bre, pa toa rap disciplina, toa e nashe, ne nivno...
peace |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
алал да ви е
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tochno alal da ni e
ama poleka znaesh pochnuva da mi se spie i na tebe neka ti bide eden golem alal edvaj chekam majka mi da stane i da mi naprae tost so kashkaval i nekako nogu mi dojdea sobrani zborovi ama sho da praam taka e i ima za imeto sporovi i ajde sanja sega zapej nesho da te slushnam za kraj ke te pozdravam i silno ke te gushnam rusham rekordi u fs mi nema ramen cvrt sum kako kamen, u mojte ochi ima plamen jas sum fs instruktor, rimovozachki konduktor i prodolzhuvam natamu da vi recitiram mozhebi nekoj so mojte rimi ke gi iznerviram a ne se zamaram, isto kako slatkar komercijalkata edvaj chekam da mu ja stegnam u glavata palkata |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
респекат
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala fala a sea nesho za tebe
sakam da te prasham koga ke oesh pod kebe? utre e nedela i kaj za taj den? znaesh li ja pesnata od eminem? sho se vika I CAN BE A SUPERMAN... nadevam se deka ja znaesh i deka u rima i ti ke mi kazhesh i nisho nema da me izlazhesh i aj te molam obidi se neshto da izrimuvash posle da legnesh i mirno da sonuvash i znam deka imash talent da rapuvash pocheten FS, samo nemoj od nervoza da se naduvash imam ushte edno osnovno prashanje? sakash filmovi so smea ili so plashenje? Yo, yo... pochna da se gordeam na mojto delo nesho... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па добро, ти толку ли си гладен? Де за пуканки, де за тост со кашкавал збориш... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слабо, слабо Треба поише рап да слушаш... Не се праам експерт, али ова е тотално безвезе... Преочигледна песна... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tiggy, deyan fanky e dobar raper i producent... ima svoe studio i se trudi. a dobro rece deka toj FS e za pocetnici... a za pukankite tos4eto i kashkavalcgeto sho da se prave, glad si e glad |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=bjZRAvsZf1g
http://www.youtube.com/watch?v=9sUEe4TMlcg&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=E73rQ4vPrRo Вистинската слика за живото у стиховите на Ву Танг... Вистинскио рап, а не денешниот полн со комерцијална естетика. |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_GDPZpRmTg0&feature=related
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |