IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Помош!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
Автор
Порака
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 08:45
....газење%20од%20смеење......mala ne go 4itaj predhodniov post..!!!!.голема%20насмевка,,,
ni toj sto go napisal toa ne go misli istoto samo saka reakcija....голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
.........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење...........

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Kral Marko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Април.2008
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kral Marko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 09:14
Ma kakva reakcija, jas imam 28 godini a devojkata moja 22 godini, taa e pomala od mene 6 godini i vo juni ke pravime svrsuvacka.
Godinite ne se vazni.
Ti da si teras, mene ne mi trebaat nikakvi reakcii, jas samo si pisuvam moe mislenje.
Vo Holandija na primer e legaliziran brakot na devojkite i momcinjata od 14 godini.
Od premnogu pazenje i stedenje, ke se izgubime kako narod.
Da ve potsetam deka shiptarite na 14 veke imaat po 2,3 deca, i nikoj niv ne gi ukoruva tuku tamu se ohrabruvaat mladite da stapuvaat vo vrska sto e mozno porano.
Uste edna statistika, najgolem broj na brakovi koi sto opstanale se tie koi sto se skluceni na vozdras pod 18 godini.

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kral Marko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 09:24
Uste nesto, nema nesto podobro i povozbudlivo odkolkuu seks na tvoi godini.
Ne se dvoumi!!!!!!!!!!!!

Изменето од Kral Marko - 12.Април.2008 во 09:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 09:31
...ti da ne si onoj "prekrasniot"???
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 09:39
izglade,...pa,si go "duva" veterot kon svojata,..."veternica",..голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kral Marko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 10:01
Mene ti ne mi trebas za da razgovaram, brza.
Jas samo i kazuvam na malata deka parickata ima dve strani.
Ostavete ja sama da si odluci, vie ste tie koi nametnuvate mislenje.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 10:16
Originally posted by SOS SOS напиша:

Imam 14 godini, i decko koj e 5 godini postar od mene(taa e maloletna). Odime vejke 6 meseci. Poslednive dva meseci toj postojano misli samo na edno. Koga ke go odbijam se luti i mi veli da go "oslobodam od tezinata". Jas veke nekolku pati so raka go .... no toj sega saka da go zemam vo usta. Mene ne mi se dopajga idejata no ne znam kakvo e cuvstvoto i dali ke mi se dopadne pa mozebi bi sakala da odam do kraj. Bi sakala nekoja poiskusna devojka da mi kaze sto da pravam. Ne sakam seuste seks a ne sakam da go izgubam ni nego. Prekrasen e .... >>>>i ke bide prekrasen dodeka ne go dobie ona sto go bara!!!
i posle sto???>>>skrseno mlado srce koe nema da znae da odlu4i sto ponatamu>>>ili ke se zatvori totalno i nema da dozvoli ljubovta da i se slu4i <<<<< ili>>>>>ke se sexsa so site vo po4etokot so misla deka pobrzo ke go zaboravi>>"prekrasniot"<<< ,,,a potoa ke ostane samo navika koja ke ja odnese po losite patista od zivotot!!!

kiss
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 10:30
sega jas da kazam oti mnogu sum ve citaj

do SOS

ne misli, ne rezoniraj ne citaj drugi soveti
nego zamizi i custvuvaj

napravi taka kako custvoto ti kazuva

taka nikogas nema da se kaes zatoa so custvoto i zelbata ti kazaa so treba i so sakas da pravis

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kral Marko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 10:31
Kolku ste site negativni.
Mozi da se sluci i ova:
Da probaat seks, mnogu da mu se dopadni, i da go praktikuvaat sekoj den.
Da se zasakaat uste poveke.
Toj da ostani so nea cel zivot, i vecno da i bide veren.
Da ja saka i ceni zosto, toj navistina i bil prva lubov.
I srekno da si ziveat, za sekogas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 10:34
toj sto saka ne ucenuva!!!
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 11:23
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

toj sto <FONT size=7>saka ne ucenuva!!!

BRAVO Zeznata...
AKO TE SAKA, KE POCEKA DA BIDES I TI SPREMNA!!!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 12:18
....ШТОМ БАРА СОВЕТИ,ТАА ВЕЌЕ СВРШИЛА РАБОТА.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 13:26
Originally posted by Kral Marko Kral Marko напиша:

Mala, sakam da ti ukazam na nekolku fakti.
Sigurno ja imas citano knigata Romeo i Julija od Shekspir.
Vo nea se zboruva za neiscrpnata i silnata lubov pomegu dve mladi licnosti. Vo istata taa kniga koj cel svet ja slavi, se spomnuva i intimen odnos pomegu tie dvajca mladi.
Ako ne si ja procitala knigata eve da ti kazam deka Romeo vo knigata ima 14 godini, a Julija 13.
Vo tie godini lubovta e najcista i najverna, najbudalesta.
Ti nikogas povtorno vo zivotot nema da imas 14 godini i da sakas kako sega.
Zivotot e kratok i zatoa celosno iskoristigo. Nemoj da se plases dali ke bides povredena, zosto koga i da e nekoj kreten ke te povredi, taka da toa e neizbezno.
Prethodnive devojki, koi ti davaa soveti jas ti garantiram deka ne docekale ni do tvoja vozras za da spijaat so sakanata licnost, ili mozebi mu e krivo zosto ti imas tolku prekrasno dozivuvanje.
Zatoa ti slusajsi go nego, i pravi se sto ke ti rece, od kade znaes, mozi od toa da ispadne edna golema i nepovtorliva romansa.
Pozdrav.

А јас сум сигурна дека девојчето нема да прифати совет од некој  што мисли дека ако ја прочитал Ромео и Јулија знае се!!! Луѓево се потепаа да ги едуцираат децава дека на 13, 14 (според мене до 18 барем) годишна возраст не се доволно развиени и изградени ниту физички ниту психички за сексуална врска, да им докажат дека тоа уживање може да донесе и многу многу непријатности како на пример сексуално преносливи болести, несакана бременост (ама сигурна сум дека ти го знаеш сево ова штом си толку начитан, сигурно Шекспир низ песни го испеал) дури и СИДА (си слушнал за тоа? ако ти си слушнал, таа сигурно не слушнала или не знае доволно)а да не зборам за билиони последици што прераниот секс може да ги има врз нејзината психа, посебно кога веќе налетала на некој манијак кој единствено што мисли е како да си го олесни.
Слушај го него???? Што и е тој, татко??? Едниствено кого треба да слуша во нејзини години се родителите и сама себе, својата совест!!! И да за крај, да не ти биде гајле кога ние другите сме имале или немале секс затоа што тоа не е твоја работа

Изменето од Eleni - 12.Април.2008 во 13:42
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 13:33
  КАЈ ОТИДОВТЕ БРЕ ВИЕ...?ТАА ПРАША ЗА ОРАЛЕН СЕКС,ВИЕ ЌЕ ЈА НАПРАВИТЕ БРЕМЕНА...,ТЕРАЈ КАКО ТЕ УЧИ ПАМЕТ,НЕ ПОСЛЕ ДА СЕ КАЕШ...!намигнување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.