|
Помош! |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........mala ne go 4itaj predhodniov post..!!!!.,,,
ni toj sto go napisal toa ne go misli istoto samo saka reakcija....
....................
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Kral Marko
Нов член Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma kakva reakcija, jas imam 28 godini a devojkata moja 22 godini, taa e pomala od mene 6 godini i vo juni ke pravime svrsuvacka.
Godinite ne se vazni. Ti da si teras, mene ne mi trebaat nikakvi reakcii, jas samo si pisuvam moe mislenje. Vo Holandija na primer e legaliziran brakot na devojkite i momcinjata od 14 godini. Od premnogu pazenje i stedenje, ke se izgubime kako narod. Da ve potsetam deka shiptarite na 14 veke imaat po 2,3 deca, i nikoj niv ne gi ukoruva tuku tamu se ohrabruvaat mladite da stapuvaat vo vrska sto e mozno porano. Uste edna statistika, najgolem broj na brakovi koi sto opstanale se tie koi sto se skluceni na vozdras pod 18 godini. |
|
Kral Marko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste nesto, nema nesto podobro i povozbudlivo odkolkuu seks na tvoi godini.
Ne se dvoumi!!!!!!!!!!!! Изменето од Kral Marko - 12.Април.2008 во 09:24 |
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ti da ne si onoj "prekrasniot"???
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izglade,...pa,si go "duva" veterot kon svojata,..."veternica",..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Kral Marko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ti ne mi trebas za da razgovaram, brza.
Jas samo i kazuvam na malata deka parickata ima dve strani. Ostavete ja sama da si odluci, vie ste tie koi nametnuvate mislenje. |
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega jas da kazam oti mnogu sum ve citaj
do SOS ne misli, ne rezoniraj ne citaj drugi soveti nego zamizi i custvuvaj napravi taka kako custvoto ti kazuva taka nikogas nema da se kaes zatoa so custvoto i zelbata ti kazaa so treba i so sakas da pravis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Kral Marko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku ste site negativni.
Mozi da se sluci i ova: Da probaat seks, mnogu da mu se dopadni, i da go praktikuvaat sekoj den. Da se zasakaat uste poveke. Toj da ostani so nea cel zivot, i vecno da i bide veren. Da ja saka i ceni zosto, toj navistina i bil prva lubov. I srekno da si ziveat, za sekogas |
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj sto saka ne ucenuva!!!
|
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO Zeznata... AKO TE SAKA, KE POCEKA DA BIDES I TI SPREMNA!!! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ШТОМ БАРА СОВЕТИ,ТАА ВЕЌЕ СВРШИЛА РАБОТА.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас сум сигурна дека девојчето нема да прифати совет од некој што мисли дека ако ја прочитал Ромео и Јулија знае се!!! Луѓево се потепаа да ги едуцираат децава дека на 13, 14 (според мене до 18 барем) годишна возраст не се доволно развиени и изградени ниту физички ниту психички за сексуална врска, да им докажат дека тоа уживање може да донесе и многу многу непријатности како на пример сексуално преносливи болести, несакана бременост (ама сигурна сум дека ти го знаеш сево ова штом си толку начитан, сигурно Шекспир низ песни го испеал) дури и СИДА (си слушнал за тоа? ако ти си слушнал, таа сигурно не слушнала или не знае доволно)а да не зборам за билиони последици што прераниот секс може да ги има врз нејзината психа, посебно кога веќе налетала на некој манијак кој единствено што мисли е како да си го олесни. Слушај го него???? Што и е тој, татко??? Едниствено кого треба да слуша во нејзини години се родителите и сама себе, својата совест!!! И да за крај, да не ти биде гајле кога ние другите сме имале или немале секс затоа што тоа не е твоја работа Изменето од Eleni - 12.Април.2008 во 13:42 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАЈ ОТИДОВТЕ БРЕ ВИЕ...?ТАА ПРАША ЗА ОРАЛЕН СЕКС,ВИЕ ЌЕ ЈА НАПРАВИТЕ БРЕМЕНА...,ТЕРАЈ КАКО ТЕ УЧИ ПАМЕТ,НЕ ПОСЛЕ ДА СЕ КАЕШ...!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |