IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за ЦЕЦА?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за ЦЕЦА?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 50>
Автор
Порака Обратен редослед
marinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Локација: Jamaica
Статус: Офлајн
Поени: 432
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 20:22
silikonska dolina so celulit na toni....Dead
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 16:00
mislela deka otpozadi nikoj nema da ja slika
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 15:58
jas da sum na nejzino mesto-ne bi se razgoluvala tolku posto bi nemala sto da pokazamLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 15:54
za nikade
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 15:52
DeadDeadDeadDeadDeadDeadeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwww   grossDeadDeadDeadDeadDeadDead
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 13:57
[QUOTE=VkusiMe_M]      /QUOTE]

овие слики
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 10:52
koi sliki??? ConfusedOuchDead
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 12:02

mnogu e za nikade

btw onie slikine se vistinski

Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 11:10
I JAS NE MOZAM DA JA PODNESAM!!! AngryAngryAngryAngryAngryAngry
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 19:11
НЕМОЖАМ ДА ЈА ПОДНЕСАМ!!! AngryAngryAngryAngry
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 20:52
veruvale ili ne momentalno ja slusam ceca so pesnata pile i bas me relaksira taman za pred vecera LOL
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 12:30
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by Carnation Carnation напиша:

ne site ja poddrzuvet ceca,svrti nekolku strani nanazad ke vidisWink
Tocno taka.I mene od site tie folk sund pejacki, Ceca mi skrenuva vnimanie i sekogash koga ke ja nacekam(menuvajki i barajki program) ama retko e zosto ne slusham vakva muzika mi skrenuva vnimanie.Dali ima celulit i dali e seto toa montaza,ednostavno tipkava se oddeluva od sekoja druga trala lashka

EVO SHO KE TI KAZIT BEZMOZOCHNO SUSHTESTVO....ABE SVESNA SI KOLKU E KONTRADIKTOREN MUABETOV SHO GO PRAJSH?????  CECA JA SAKAM AMA DRUGIVE SELJANKI TURBO NELOLLOLLOL pA CECA GO PROMOVIRA TURBOTO...AKO I GROTOTO NE E NEJZINA ZASLUGA.....

PS....KE VE MOLAM DROGIRANI DA NE PIsh*tE NA FORUMOV.....
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 08:51

Originally posted by Carnation Carnation напиша:

ne site ja poddrzuvet ceca,svrti nekolku strani nanazad ke vidisWink
Tocno taka.I mene od site tie folk sund pejacki, Ceca mi skrenuva vnimanie i sekogash koga ke ja nacekam(menuvajki i barajki program) ama retko e zosto ne slusham vakva muzika mi skrenuva vnimanie.Dali ima celulit i dali e seto toa montaza,ednostavno tipkava se oddeluva od sekoja druga trala lashka
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 22:23
a zs primer temava ne ja prefrlite vo bosh muabeti....mislam... CECA BE!....LOLLOLLOLLOL
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 50>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.