|
Хомосексуални бракови |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | ||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се согласувам со мислењето дека дете посвоено и пораснато кај хомосексуални партнери може да израсне во нормална личност ..........
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да имаш право секој си има свое мислење , а што се однесува до тоа дали родителите се криви што нивното дете станало хомосексуалец , а тие биле нормално семејство......тука веќе оди вака......зар не мислиш дека за тоа не може општо да се зборува.......секој хомосексуалец е приказна за се*е исто така и семејството во кое растел........значи ,не би можело да се земе здраво за готово и дека сите што станале хомосексуалци живееле во нормални семејства...... Изменето од RebeL |
||
misshugo
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
точно е дека сите хомосексуалци не израснале у нормални семејства. ама голем е бројот и на тие шо живееле таков живот а родителите немаат врска со нивниот живот затоа што највеќе го диференцират уште од самиот почеток како нивни (свој) живот (хомосексуалците). Изменето од RebeL |
||
Hugo
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А добро дали оние што не се хомосексуалци израснале сите во здрави семејства,се разбира не.Зашто ова го поврзувате одма како опакост.Сум за вакви бракови и нивно право да посвојат дете.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како можиш така да генерализираш дека СИТЕ хомосексуалци не израснале во нормални семејства??? Демек ако беа во „нормални“ семејства немаше да бидат хомосексуалци, а? |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да , се сложувам со тоа дека сексуалната ориентација не треба да се врзува цврсто со квалитетот на семејството на една личност , како за хетеросексуалците така и за хомосексуалците важи дека има секакви семејства кои сепак не се причина за нивната различна сексуална ориентација .
|
||
misshugo
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve ke se zemam mene za primer: jas izrasnav i uste "rastam" vo normalno semestvo, kade sto se sto mu e potrebno na edno dete normalno da se razviva i se sto mozat da mu pruzat negovite roditeli. ama oni nemaat pojma sto se slucuva so mene i toa sto sum denes nema nikakva vrska so moeto semestvo ili so nekoj clen od semestvoto... |
||
Hugo
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кажи ми душо што ќе правиш тогаш кога твоите очекуваат да засноваш нормално секојдневно семејство или ти ќе земеш за параван некоја девојка и ќе живеете мизерен живот до крај Изменето од RebeL |
||
misshugo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj rece deka jas tuka ke ostanam da ziveam? vo kraen slucaj da ostanam tuka kako i najgolem del od Makedoncite, moite roditeli mozat da ocekuvat mnogu raboti od mene, a za semejstvo ima vreme. dali jas ke osnovam svoe semejstvo- toa ostanuva vo mojata privatnost! |
||
Hugo
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕМОЈ ОДМА ДА СЕ ЛУТИШ НЕМИСЛЕВ НИШТО ЛОШО,А АКО СУМ ТЕ НАВРЕДИЛА - ИЗВИНИ |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
misshugo duso mozes da dojdes kaj mene vo kraen slucaj
|
||
|
||
misshugo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazuvaj odma adresata! se e ok, mozam da bidam neutralna vo sekoj pogled pa duri i bescuvstvitelna kako sto me narekuvaat nekoi... luge... girl od kaj si? |
||
Hugo
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto e podobro nefunkcionalen heteroseksualen brak...ili homoseseksualen brak zasnovan na ljubov i megusebno razbiraneje,,,...prasanjeto moze da se postavi i obratano kako sakate.. p.s.nefunkcionalen brak znaci brak vo koj ne postoi ljubov pomegu partnerite,neverstvo,kade nema iskrenost,brak od korist.... |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti da ne si vo brak ???? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |