IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Провокација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Провокација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
GePaRD Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GePaRD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:46
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

e ja najprvo gleam u oci....pa potoa saram...

Знаеш како викаат: Полни очи празни раце.
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:47
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Taka e maco...eve na primer ti provociras so noviot avatar iako znaes deka Johnny Deep mi e slabost голема%20насмевкаголема%20насмевка

...uffff, izvini ke go smenam, prai problemi znam, so negovata lucidna nasmevka...ama nema zadnik ni prednik be na avatarot, neznam sto e problemot pa sea...изненадувањеплазење

Problemot e vo fantaziranjeto maco...posle takva nasmevka avtomatski razmisluvas za toa kakov zadni ili predni krie takov tip голема%20насмевкаплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:48
Премногу метафора во темаватајм%20аут
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:49

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Taka e maco...eve na primer ti provociras so noviot avatar iako znaes deka Johnny Deep mi e slabost голема%20насмевкаголема%20насмевка

...uffff, izvini ke go smenam, prai problemi znam, so negovata lucidna nasmevka...ama nema zadnik ni prednik be na avatarot, neznam sto e problemot pa sea...изненадувањеплазење

Problemot e vo fantaziranjeto maco...posle takva nasmevka avtomatski razmisluvas za toa kakov zadni ili predni krie takov tip голема%20насмевкаплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

...maco maco...edna rabota ne mi e jasna, a toa e sto u momentov baram ja ovdeka...damn it...плазењетрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:49
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Sto ne ti e jasno src?!?!?!? Daj da ti obrazlozam i toa strucno , moze????трепкањетрепкањетрепкањеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:53

Sto ne ti e jasno src?!?!?!? Daj da ti obrazlozam i toa strucno , moze????трепкањетрепкањетрепкањеголема%20насмевка

смеење Абе мене се ми е кристално јаснонамигнување Ама сепак деца доаѓаат на форумов во потрага по "корисни" информации и може погрешно да не протолкуваатнамигнување а ти може во секое време да ми "образложиш"голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:57
голема%20насмевка

смеење Абе мене се ми е кристално јаснонамигнување Ама сепак деца доаѓаат на форумов во потрага по "корисни" информации и може погрешно да не протолкуваатнамигнување а ти може во секое време да ми "образложиш"голема%20насмевка

Srcko decata treba da se obrazuvaat na vreme , a ne posle da gi boli glava roditelite голема%20насмевка....A za "obrazlozuvanje" sto ke ti e koga vikas deka se ti e kristalno jasno, skas da ti gi pomatam smetkite???? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 16:03
Cista provokacija бакнежбакнежбакнеж големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од Lady Blue - 08.Јануари.2008 во 16:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 19:05
ух задоволствоголемо%20гушкањебакнежголемо%20гушкањебакнежголемо%20гушкање
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 08:45
Originally posted by LeoPaRD LeoPaRD напиша:

neka vikat.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:24

Originally posted by LeoPaRD LeoPaRD напиша:

neka vikat.....

Aj, aj si znae on, prvo ke si gi napolni ocite, ke ja proveri ubavo situacijata i  posle ke si gi polni racete голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка газење%20од%20смеење
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:55
a na kraj.....nea........
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 14:53
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Dali vi doaga da pruzite raka da go fatite, koga ke vidite zgoden natrten gaz ?

Не, пошто не гледам во газови кул

само во очи намигнување
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 15:33

...uf,obaveznoзадоволство

apce
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.