|
Најпопуларните Фетиши |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Foot fetish , masaza na sredeno stapalo , cvrsti dopiri , nezno lizenje pa po strastveno smukanje na prsti i stapalo , da mislis deka tolku e lakom da te izedi.... idealen zacin vo predigrata......
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дај не зезајте луѓе, има фетиши да ама како првиот пост што е пуштен такви, во граници на нормала али да ме рка по фаца .....па ке го здробам под нозе... не знам јас со ова фетишиве некако немам ништо со нив...нормална сум си . |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=brigite]Pred nekoe vreme imav sex so eden zgoden decko so koj sum izvesno vreme sexot beshe mmmmmmmmmmmmmmm, se beshe ubavo, samo edno mnogu me zbuni, dodeka me sexase mi plukna vo lice, koga ko prasav zosto mi rece deka toa go napravil od strast. Moze li nekoj od Vas da mi objasni sto vsusnost znaci toa? Dali e fetis ili sto li ke e....kako da go svatam.....
[/Q Зарем и такви рабити има...?За мене таква постапка не ми е јасна,а најмалку својствена ..и не знам што и да се случи..такво нешто нема да направам!!!!Навистина ..доколку е точно ова што го кажуваш,ги преминува сите граници!Тој можеби уживал во тоа....не би сакал да речам дека бил толку задоволен-незадоволен од ТЕБЕ,,но како и да е..за мене е необјасниво!!!!Се случува да ЗАБЕГА некој..но грицкање некаде и лесни МОДРИНКИ...за мене се во ред,ама плукање.... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brigite
Група Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mu kazav deka ne mi e prijatno sto me plukna, mi se izvini i mi objasni deka navistina go napravil vo extaza i deka nema veke nikogas da mu se sluci stom jas ne sakam....pa ke vidime sea
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АЈ ПРОБАЈ...ПА КАЖИ!!!АКО МУ СЕ ПОВТОРИ..ЛЕЛЕЛЕЕЕЕ...!!! |
||
|
||
edel
Група Регистриран: 23.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka imam dobro objasnuvanje sto mu znaci toa no ke gi pocekam reakciite na drugite ,a i tvoite pred da ti kazam. sto se odnesuva do toa deka samo zenskite polemiziraat,samo da ti kazam deka replikite od ustata na maskite ke ti zvucat prevulgarno pa od cista pristojnost ne se osmeluvaat da repliciraat premnogu... |
||
prasaj slobodno!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne veruvam deka nekoj znae so mu znacelo
sigurno kje razglabame na siroko i dolgo ( no edel mozes da ne prosvetlish) kako sho zborovite se nesovrseni taka i gestovite i cinovite se ne sovrseni samo custvata ne lazat moj sovet ne analiziraj mnogu nego probaj da pocustvuvas so mu znaci Изменето од anakin - 24.Ноември.2007 во 12:03 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
edel
Група Регистриран: 23.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne rekov deka znam tuku deka imam objasnuvanje(sto nemora da e tocno).
a prvise sum nov na forumov za da se opustam so delenje pamet,moze nesakajki nekoj da se pronajde vo moite zborovi i da izlezam los.... |
||
prasaj slobodno!
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na forumov site sme tuka za da dademe svoe mislenje za odredena tema, i iskreno kazano neznam dali nekoj voopsto moze da go objasni toa "ZOSTO?" na Brigitte - ama ako si ti toj koj moze poveli, nestrplivo ke cekam
|
||
brigite
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edel, ti di pisal poraka "prasaj slobodno" pa eve te prasuvam!!! ako znaes kazi mi, Te molam mnogu me interesira, odnapred blagodaram, a i od nazad ako treba Изменето од brigite - 24.Ноември.2007 во 21:53 |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...I...STO IMA NOVO?SE OPAMETI ILI POVTORNO SI TERA PO STARO...??? |
||
|
||
brigite
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe se opameti ama mene pak me interesira edel da kaze so mu znacelo...inaku veke ne mi prai taka 1000 pati mi se izvini.... |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ama brkaj rabota...!!!od kade EDEL bi znael sto mu znacelo toa..!!!toa e glupost sto napravil...gledaj da ne mu se povtori...!!!
|
||
|
||
edel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brigite neznaev deka prasuvas za nesto vo minatoto,tuku deka sega skoro ti se slucilo
|
||
prasaj slobodno!
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |