|
Животни грешки |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас ќе се молам за тебе Бог да ти даде уште една шанса...а ти не го чекај Бог, туку оди неа да ја молиш да ти прости ...па да ја поправиш гречката што си ја направил....
Ако Господ прости....и таа ќе прости!
Со среќа!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zivotot te uci preku greskite, tie se za da naucis nesto poveke za zivotot, da zastanes cvrsto na zemjata i da stanes podobar covek.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto pagame ?
za povtorno da staneme
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gospod ima golemo srce i prostuva na onie sto gresat, a deka taa ke mu prosti ne sum sigurna . Изменето од Mishell_G - 22.Ноември.2007 во 13:21 |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najgolema greska e da ne si gi priznaeme greskite!!
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
im prostevam na site sto mi zgresile
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти простиа ли тие на кои ти си им грешел?
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da imam napraveno mnogu greski vo mojot zivot i nemozam da kazam deka sum bezgresna. Nekoi greski bea mali, no nekoi bea i golemi od koi posledicite seuste me sledat vo zivotot. No jas se obiduvam so podignata glava da si gi podnesam greskite i go molam bog da mi dade sila da go podnesam ona sto sum go zgresila, megutoa i da mi dade pamet za da ne gresam
|
||
Сега знам дека нисто незнам!
|
||
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
naj golemi zivotni greski se veruvanjeto i doverbata vo lujge sto ne zasluzuvaat i inaetot. niso drugo
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prestanete da se obvinuvate za nesto sto ste go napravile vo minatoto i za sto mnogu se kaete........
toa pominalo i ne mozete da go popravite.........obidete se samo da ne se povtori.........
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edna,...edinstvena koja svesno ja napraviv.
Da,imam posledici,no sega e veke docna za popravki.. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
човечки е да се греши.има ли некој што е безгрешен?но после секое паѓање човечки е и да станеме,ја исправиме главата и продолжиме натаму,колку и да е тоа тешко.
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, sum pravela,i toa premnogu.... svesno i nesvesno, i mislam deka ne postoi osoba koja nikogas vo zivotot ne napravila greska!
Bitno e da bidat "naucni" tie greski! I da ne se vrakame na tie greski, da gledame vo idninata a ne vo minatoto! |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekogas, sega ja opisa sutinata na mojot karakter |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |