|
Рап музика (генерална дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само и единствено сум слушал ДНК-полна месечина http://www.youtube.com/watch?v=AMJXrTUxmwY Одлична песна
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, shto da ne?...svashta moze da se ...iskova ...od dva zbora...isto ako ...makedonski western
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da no komercijala slabo slusham toa e za nikade
underground naj dobro e vistinskata slika na zhivotot e tamu inaku naj gi sakam DA DZAKA NAKOT, VISOK NAPON, KLAN ISTOK. |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..И да не сакаш да слушнеш ке слушнеш,...секој ден трујат Слаткар и Врчак компанија.,...
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me ni interesira
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РНС,Легијата,Исток Запад поомилени и подобри
другите не баш |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tnt, dnk, vrcak, slatkar ehejjj tuka i da nejkes ke naucis pesni |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно... |
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј обожавам рап...
Буцо ми е идол... Бум Бум не си ме чул... Бум Бум Бум... ти за мене никогаш не си бил кул, ќе те наполнам со кyршуми фул http://www.youtube.com/watch?v=1K3YgSDhmdw Изменето од Момче Македонче - 18.Август.2009 во 13:21 |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zero Tolerance For Silence
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bate ne e rap deneska se sho se sere po TV samo za pari i za slava, tie prokleti komercijali, daj da videme neshto HC, underground...Toa me pale tvrdokornio rap oti sum mashko, a ne vie kako R&B stil sho se!
Ako saka nekoj freestyle so mene mislam ako ima nekoj freestyle borec tuka po forumo da napraveme eden dvoboj so mikrofoni. |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eheeeeee, poshtuvash i jas poshtuvam, ama tezhok rap...
(The real rap)... Koj umre 2003, sho go pravea od srce, a ne ovaj sho go pravat samo za pari i za slava i za devojki. Sega pochnaa da serat po TV, zatoa sho ne mozhea so HC pa ojdea na komercijala... |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde da pravemeee freestyleee. Pleaseeeee!
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deyan za zhal go ocenuvam negoviot kako podobar, ova e rap ne e Hristijanski Centar...
Ne se meshat babi i zhabi, FS i Isus... Ojde i rapo, za voa znam deka Pentakostalec ke se pobune ama toa e toa, rapot e hardkorna muzika,a ne crkovna slava! |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |