|
!! Проблеми со игри !! Прашања и Одговори |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
DONIKS
Нов член Регистриран: 29.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO MOZE NEKOJ DA MI POMOGNE DA MI DADE CDKEY ZA F.E.A.R 2!!!!!!!!!POZZ
|
|
MarijaGjakovska
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DarlinG mi treba pomos.kako da pominam na edno mesto na tomb raider underworld....ima edna staza na koja treba da vozam motor,i toa taka se zavrsiv,i poslem koga zavrsiv so motorot toa tamu na pocetokot,treba da odam so nego an edno mesto,i odam tamu i mi vika treba da najdam nekoja racka i da otvoram edna vrata i kade e taa racka,se iznamaciv i ne ja najdov,j ako mozes kazi mi .plis te molam
|
|
HolyPaladin
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne znae nekoj sto e problemot so wow. Nekako mi trepkaat lugeto.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ти трепкаат ги снемува, сигурно е преоптеретен интернетот и ила лаг и затоа така. |
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DALI ZNAE NEKOJ pc CHEATS ZA NFS UNDERGROUND 2 neka gi prati na PP
i DALI IMA I KADE MOZE DA SE SPUSTI FREE MOD INSTALER ZA NFSU2 pozzz |
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali moze nekoj da mi kaze dali ima PC CHEATS ZA need for speed underground 2
i dali ima mod instaler. ako ima pc cheats dali nekoj moze da mi gi prati na pp ili link od nekoja strana pozz fala odnapred |
|
MarijaGjakovska
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ti sifri za need for speed underground 2
eve ti link: http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedunderground2/hints.html pozdrafka =) |
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вакаа. . .одлучив да ја инсталирам Спешл Форсес,после потребната едукација,и инсталација на BF2,го ставив ЦД-то,се отвори менито за инсталација,кликам на инстал...и ми викаа...Please Insert Game Disk.
Играта не е со Daemon,едноставна инсталација е потребна,се обидов да најдам одговори на Wiki Answers,добив соодветен совет,го испробав,пак Please Insert Game Disk . . . :@ ;/ . . . го инсталирав 1.41-најновиот patch. . . НИшо!!!. . .....АЈ ХЕЛП!!! Плиииииз. . . Пријатен Ден! |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти треба крак за да можиш да ја стартоваш играта. Побарај на www.crackspider.net |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Flix, imam problem so logiranje na garena (connection to server failed (E00001).....ja smeniv static ip, ja preinstalirav garenata, petcifren kod vnesuvam tamu, na site 5 serveri probav i pak ne saka.
Imas idea sto moze da e problemot? |
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Flixi beeeeeeee
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини друже сега дури се уклучив на форум. Значи влези во advanced Network Settings и селектирај ги двете UPNP.. и Specify port ..... И најдолу во вредностите внеси во TCP port 0 и во UDP port 0. И кажими дали ќе можиш да се иклучиш. Исто исклучи фаервол, од виндосот или ако имаш дополнителен некој од некоја антивируска програма. |
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto ne biva i so toa, update na garena uspesno samo sto napraviv, firewallot mi e isklucen, zastanuva kaj Ip looking up. Nesto sigurno e so Ip adresata, cel den kopav vcera, ama nisto ne pomogna.
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probav i so faljovite od ovaj link http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=308074&extra=page%3D1 ama pak ne saka
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |