![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 1769> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lilija pak ja nema
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
![]() |
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЈА НЕ САМ ФЕНИКС....
ЈА САМ ПИТУ ГУЛИ = ВАСЕ.............
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
nekoj ke rece, e sega sa edna bukva, ama ne e taka...
kako bi bilo namesto lut da se napise lud ?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Kolega ne morase I IMETO DA GO PISES NA FENIX....se otkrivas...SAMIOT
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
Val zar se somnevas vo moite kvaliteti a baska i posetuvanje teretana i kondiciono dobro spremen ke se izdrzi koj ne bi izdrzal
![]() |
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
|
sestra Vase
![]() ![]() ![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Ej, a be da ne ja vide nekoj taa cigankata sto bese ovde na vremeto?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odamna ja nemam videno, treba da pocne da si ja vrsi rabotata okolu falenjeto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Kolega,karshi,,, Ne se somnevam...PLUS MILKA nikako...ne Osatj nekoe parce za kolegite |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
i okolu palenjeto...
velat za da zapalis polesno ogan, treba da pipnes ciganka za gaz...
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Lavce PRIMER SI ZA MAZ.
![]() POCITUVAM..MAZI KOI POSETUVAAT TERETANI...AKO GI IMA TAKVITE DENES...VOOPSTO
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Dobro koleske od karsi a La fille koj spomna ciganka i sto e problemot?
![]() ![]() |
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
|
Falenje =palenje...
SPORED DJAKIEVIOT LEKSIKON
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |