![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 51> |
Автор | ||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa valjda imaat natprevaruvacki duh
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Кој повеќе ќе изневери а? |
||
![]() |
||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
|
isto zasto i zenskite sto znam nekomu mu pricinuva toa zadovolstvo.
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
............zatoa sto im se moze..............t.es sve duri nie zenite im dozvolivame toa da go pravat...............ke izneveruvaat.............
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
........подигање на егото
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
најчесто затоа што нема веќе ни трага од таа девојка во која некогаш се заљубиле.
па станува теткица со голем газ, која постојано се жали колку многу работи, а никој не и помага, ретко се шминка и често е мрсна во косата (од што мора секогаш само таа да готви) |
||
![]() |
||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
|
NEMA VRSKA A STO BI SMENILO AKO IZVARA TOA E SAMO SAAT VREME ZADOVOLSTVO I KOGA KE DOJDE DOMA PAK ISTIOT FILM KOJ E KAROT OD VARANJETO. nE GO PRAVAM NE SAKAM DA MI GO PRAVAT NITI SUM PROSTIL VARANJE NITI PAK KE PROSTAM.
KE ME IZVARA EDNAS KE I BIDE UBAVO KE ME IZVARA 99 PATI NE MISLAM DA JA BRKAM I DA SE ZAMARAM SAMO ZNAM DEKA 100 PAT KE JA FATAM I KE I JA STAVAM GLAVATA VO GAZOT. |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
zasto nikako ne mozat da svatat
deka toj sto ke ja najde ljubovta od prva nema potreba od ponavljanje |
||
![]() |
||
|
zenata moze da go prevari mazot so 150 mazi mazot pojma ke nema, ama mazot ako samo ednas ja izneveri zenata taa odma ke go oseti (namirisa) samo taa nema nisto nema da mu kaze sto da mu kaze???? nema da svati nema takva darba |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Sekoj den ne se jade grav......
ama i sekoj den ne se jade torta..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Пу јзк, недомаќини
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
abe zs se zenite-mazite ako izneveruvate
![]() |
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
pa izgleda toa doma ne mu praj kejf,so da praj coekot, ke si bara
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
kakov e toa kejf ?
![]() se pdrazbiraat mnogu raboti galena...no seuste si mala nemozes da razberes ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |