![]() |
|
Кадрава или права коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
имам густа,кадрава,црна и долга коса.со други зборови пери-носи...и си ја обожавам
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
girl93 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
![]() SAKAM VAKVA ![]() |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
sakam devojki so vitkana kosa ama epten sitno onaka puciiii i plus prirodno da e toa
![]() |
|
![]() |
|
RocK ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Jas imam vitkana kosa i porano ic ne ja sakav...sakav prava...ama sega poubava mi e vitkana..I love my hair
![]() ![]() ![]() Изменето од RocK - 15.Април.2008 во 17:28 |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
i jas isto ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Imav dolga,kafeava,kadrava kosa,samo sto mnogu sakav da imam prava kosa sto e normalno,tie sto imaat kadrava sakaat prava i obratno.Ama mi se smaci od dolga kosa,pa si ja skrativ skroz.Sega imam mnogu kratka kosa t.e 4 so masinka
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Niedna prava kosa ne ostanala takva vo moi race
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
................jas imam plava i prava kosa...............a mnogu sakam vitkana.............i sega za letovo zdravje ke si ja napravam.................leleeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Mojata e prirodno talasesta
Ja feniram,potocno ja ispravuvam...ali za dva dena
pak si se vrakja vo prvobitnata forma
![]() Ubavko mi stoi i prava..ama i vo loknichki
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Tamawa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Исто само ич не ја сакам...ме нервира веќе паааа.... |
|
Life's a bitch,but SO AM I !!!
|
|
![]() |
|
CRESA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
DOBRA TEMICKA......:-m BRAVO
![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
nikakva....ni prava ni vitkana...
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Cupava
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
kakva i da ima....se busava ke odi
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |