|
Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 58> |
Автор | ||||
sanjago4e
Група Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
goran4e te sakam
|
||||
sanjago4e
Група Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ako ne namerno brem slucajo seti se na mene zosto jas te samo sakam
|
||||
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kade pogresiv gospode,mi vrakat li i mene,da osetam kako boli.te molam pomogni mi da ja izlecam dusata povredena i bolna.soznanieto da osekas da razumot ti gi zamati custvata,vo momenti e ubavo,ali obostrano,soznanieto da ne si sakan da saka druga e uste pobolno.VODATA PREMIVA VELAT SVE ,A KAZANIOT ZBOR UBIVA, bolkata sto ja nosis ,a se prikrivas zad paravanot e golema.Boli mnogu boli ,boli povredenata dusa,te pritiska spomenot na kazanoto ti se vrezalo vo srceto sto te pritiska na samata pomisla,ke go pronajdam li patot po koj se zagubiv.
|
||||
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:24 |
||||
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
||||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Posakaj da bides zelba i jas ke te posakam, posakaj da bides ljubov i jas ke te te zasakam samo nemoj da posakas da bides bolka zosto nikogas nema da te prebolam.
|
||||
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:30 |
||||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
wow mila
|
||||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ljubovta e kako more...uzhivash dodeka ne ti dosadi...a koga kje se umorish, probuvash da go dopresh dnoto i sfakjash deka predaleku si plivala...malku se davish...dodeka ne dojde nekoe brotche da te spasi
|
||||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Se e ubavo dodeka trae
koga kje go nema zalis ccc.... |
||||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако некого сакаш,а тој сака да си оди,пушти го.
А ако ти се врати засекогаш ќе биде твој. А ако не се врати не ви било судено,среќната ѕвездата ви изгаснала. Изменето од fiks - 03.Февруари.2009 во 21:15 |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:28 |
||||
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од Goldi - 05.Февруари.2009 во 19:19 |
||||
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
||||
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
bravo goldi ova kako za mene.podobro da ljubis i da izgubis ,nego nikogas da neljubis,samo boli veruvaj koga gubis. i toa mnogu,silna e bolkata te stega vo gradi,nego sto e toa e.edno ke e .
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |