|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 55> |
Автор | |
traktor
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A, што велите за првиот интерактивен соновник во Македонија?
http://www.sonovnik.taratur.com/ Изменето од traktor - 07.Јули.2007 во 04:54 |
|
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto na son
to na jave |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
velat deka sonot se ostvaruva (ako dobro go protumacis) za vikendi i praznici..isto taka i bilo koj den pomegju prvoto i tretoto peenje na petelot mislam toa doagja okolu 4 casot....i pladne 12 casot...iskreno nekoi sonista stvarno mi se ostvarile...a potoa sum se osekjala jezivo....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne sonuvame koga spieme tuku koga se budime toa mu doaga kako nekoja poluspiecka sostojba (ako mozam taka da se izrazam) sepak fakt e deka sonot trae 3 sekundi najmnogu toa e vremeto koga se budime odnosno pomegu prviot i vtoriot signal na budilnikot....
tak mislam se objasnuva toa sto sekogas posle sonot se budime...... ama ne sum 100% siguren |
|
end off days 15...14...13....
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Goore i jas sum razmisluval za takvo nesto i mislam deka dosta drzi,znaci sonot trae samo nekolku sekundi kolku dolg i da ni se cini deka e, mnogu kratok i vednas se budime no milsam ne mora da znaci moze da si prodolzis da spies posle sonot..Ako u si mnogu pospan eh..kolku samo ne istrazen e mozokot kaj nas ljugjeto pa i kaj onie ne-lugje sto gi vikame... |
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ednas sonuvav kako sum sonuval i posle budenje na site sum im raskazuval sto sum sonuval i posle se razbudiv
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е најверодостојно според мене и моите искуства со соновите! |
|
|
|
ekica
Нов член Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
son ko son!!!!a jas obozavam da sonuvam i ne mu davam pregolemo znazenje na toa so sum sonuvala!!!!
|
|
ece
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da i ja isto. samo so na sekoi dva meseci otprilika sonuvam eden ist son i mn e jeziv,
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сонувам секоја вечер, ама не се замарам со анализа на соновите и да барам некое скриено значење
|
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонот како сон, односно „тумачење„ на некои „филмски слики„ како бело значи ова, црно значи она, жена значи едно, маж значи друго...бла бла бла...нема врска, соновите не претскажуваат ништо
Содржината на сонот е поинаква. Кога спиеме, мозокот се опушта максимално можно, свеста исчезнува, скоро и да ја нема понекогаш, се отпуштаат мозочните „кочници„ , самоконтролата паѓа на најниско ниво, попушта онаа наметната цензура на јавето...и доаѓа во преден план потсвеста. Сонот буквално ја преработува содржината на јавето, она што ни се случува во нашиот „буден„ живот, ја извлекува суштината од него која на некој начин ја криеме од себе и ни го демонстрира тоа со слики, невистинити, извртени, преувеличени пропратени со длабоки емоции, ослободени од сите инхибиции Убаво е кога би се потрудиле тие сонови да пробате да ги протумачите на таков начин, така доаѓате до многу вистини за себе |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonot e sozdaden samo za da ne ni bide dosadno koga spieme
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нокеска сонував како сум во штабот на ДПА со Џафери и Тачи на иста маса, и нешто ми дадоа задача да ги убедам Македонците да гласаат за нив..многу јак сон , ха ха ах
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali znae nekoj sto znaci ako sonuvame grmotevici? ali strasni
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |