|
Вашите чувства преку песна! |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 41> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....koga veke zboruvame za çustva......koga i da ja slusam,me ponesuva nekoe çudno chustvo...
Изменето од anastea - 13.Декември.2008 во 15:07 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ovaa mi ja polni dusata...PREKRASNA E...
Изменето од anastea - 13.Декември.2008 во 15:05 |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When daytime still remains to
In my dreams I pray One more time to see your face again Then I will follow way Just get away one more time to see your eyes... to see your eyes... Then you can go down to sleep... you gotta be holding on Just once to hold you Then I will follow way You said: My little one, don't you cry There was no time For me to say goodbye A force beyond my choice was calling me It was my destiny So many things more I need to do And if it looks like He is stealing me from you You gotta know it deep down in your heart That we will never be apart Memories are always here to stay... you gotta be holding on You gotta be strong Then I will follow way You said: My little one, don't you cry There was no time For me to say goodbye A force beyond my choice was calling me It was my destiny So many thing more I need to do And if it looks like He is stealing me from you You gotta know it deep down in your heart That we will never be apar |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Draga ne budi peder " od Bora Corba
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
faster then light :D
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TchaikovskyPiano Concerto No. 1http://www.youtube.com/watch?v=swbehrAwuNg&feature=related...bash vaka...kako sovrshenstvovo... |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=VTxnqUhhlIY
Because you Love Me |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |