|
Грчка музика |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve trgajki go nastrana sporot sto gi imame,realno ako komentiram pak ke kazam deka grckata muzika ne mi se svigja ic ne mi prai kejf iskreno..se edno te isto,buzuki i ne znam si so..se na ist kalap..a seto toa prosledeno so jazikot niven..bljak
|
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
То е всушност албанска,арванитска музика,од православните албанци,како шо не постои грчка култура и нација така и музика.И та е доста интересна музика,говорам за нивната народна музика.
|
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Elena Paparizou - Panta se perimena (Live in Asprovalta)
http://www.youtube.com/watch?v=BT_QjwiJ8jk&feature=related |
|||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе што има толку убаво во грчката музика? иако ги мразам грците, зборам конкретно за нивната музика
стално е едното исто, доминира еден инструмент и така си ѕрнѕа цело време, некако им се монотони песните а спореди го со ова, голем број на инструменти многу добро искомбинирани во нашата драга изворна музика, и народни песни испеани со душа а за забавнава музика да не зборам, испокрадени мелодии со многу глупи текстови, е сега не дека ние во денешно време имаме квалитетна забавна музика, ама барем со народната сигурно ги тепаме |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sto slusas ti Bugarski a? bravo treba malku narodno :) Изменето од Red`Black - 30.Декември.2008 во 02:00 |
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ma kakvo bouzouki , ne slusam grcka muzika a pa Elena P mi e tuka od naselba uste za slusanje e :)
|
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Слушам како не,ама бугарките,и то со исклучен глас ги гледам |
|||
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
slusam i ke slusam...muzika si e muzika...se so mi odgovara vo daden moment slusam...ima muzika za sekoe raspolozenie i za sekakov vkus...koj ne saka ne mora da slusa...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
slusam ponekogas grcka muzika, ubava mi e sakam da ja slusam, posebno sakam u grcka kaa sum na odmor i koga vo nekoj restoran ima ziva muzika - uzivancija
|
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Остани таму... Изменето од anastea - 07.Јануари.2009 во 00:33 |
|||
|
|||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СРАМОТА ЗА СИТЕ ШТО СЛУШАТЕ грчка МУЗИКА !!! ЕВЕ НЕШТО ЗА ПРВ ПАТ СО ШИПТАРОТ ДА СЕ СЛОЖИМЕ морее не да ме иритира самиот јазик... него веќе почнав и плавата и белата боја да ги мразам... |
|||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|||
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Остани и никогаш повеќе не се враќај!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|||
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈАС СЛУШАМ САМО МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПАТРИОТСКИ ПЕСНИ !!!
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |