|
Причина поради која би се откажале од љуб |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..АКО МИ ГИ УНИШТИ ПОЛИЊАТА СО НАРЦИСИ..ТОГАШ ГАРАНТ Е КРАЈ!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i da ne se soglasuvaat idi si ti begalka |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.samo poradi dve priçini ....neversto i lagi...
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE, toa definitivno ne!!! vidi roditelite koga toga ke si "zaminat" a ti ostanuvas uste i zivees so osobata i ponatamu... ako raskines od pricina sto roditelite ne go pocituvale tvojot izbor na partner , mislam deka ke se kaes |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што е со тоа дека родителите некои работи подобро и порано ги согледуваат? |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da toa vo pravo si, no roditelite nikogas taa osoba nema da e poznavaat kako sto ja poznavas ti
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako si vistinska licnost veruvam deka tvojt izbor e edinstven,a ne roditelite
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi pricinata e ako se nema FEN
koj da go znae |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so usta
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар одговор Останува само добро да се процени личноста |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da toa vo pravo si... No 100% sigurnost nemas vo nisto
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, богами имам примери во фамилија кои биле сигурни во нечива почит и љубов, а сега... сега само се сигурни дека тој не е вистинскиот
|
||
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
take e Monuska... no nikogas nemoj da zaboravis deka sekoja osobina vo tek na zivotot se menuva, prasanje e dali vo ist pravec ke se menuvas ili sosema na druga stana... Srceto i razumot zaedno treba da ocenat dali nekoja osoba e za cel zivot ili samo za "sobiranje iskustvo"
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или пак животна грешка... секој со своја судбина би рекла мајка ми, само што јас не верувам во судбина ПС. Да не си тетовчанка? Извини вака што прашувам, нормално не мора да ми одговориш |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |