|
Курва или фраер |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci trebaat i zenite da se gordeat koga ke gi narecat k*rvi...i se ke si bide vo red...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......poentata na prasanjeto mi bese ZOSTO????da se narekuvaat taka????a ne deka nekoj treba da se gordee so toa.................ali u redu je..nie ziveeme na balkanot i toa e tuka "normalno"taka da se narekuvaat site zeni sto imale poveke od trojca mazi vo svojot zivot......................
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zena sto imala poveke mazi...hm...ja sum bil samo so takvi sto imale samo po dvajca...ne ke me lazat...znaci granicata za zenata e do dvajca ako saka da se omazi...hm...kako i da e eksplicitnata promiskitetnost na zenata stvara odbojnost koga ke zamislime deka arhetipot na cistotata na zenata t.e. majkata...sto znaci kontradiktorno implicira deka maskoto e valkano i pogano stvorenje zosto samo toj moze da ja izvalka zenata...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brojkata na zeni so koja ja pominal fraerot ili e.acot, ne go pravi dobar majstor,
isto vazi i za k..vata, zasto toa e karakterna osobina a ne kvalitet i kvantitet vo pogled na sexualniot zivot, osobeno kvantitet. Inace k*rva e mnoguu pogrden zbor i pogresno se upotrebuva Изменето од GlenKlouz - 06.Март.2008 во 18:06 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МЕНЕ ПАК НЕ МИ Е ЈАСНО НИШТО...!!!КОЛКУ БРЕ ТРЕБА РАЗНИ МАЖИ ДА ИМА ЕДНА ЖЕНА ЗА ДА ЈА ДОБИЕ ТАА ТИТУЛА?ЕДНИ ПИШУВАТЕ ДВАЈЦА,ДРУГИ ТРОЈЦА....КОЛКУ?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dvajca ! Prasaj koja sakas
|
|
BILI
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA SE ZNAE DEKA ZENATA PRIMA K*R I ZATOA I E DADEN ATRIBUTOT K*RVA A E*AC ZATOA STO TOJ E*AVA A TAA SE E*AVA PO NOVO E*ACICA NAMESTO K*VA
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah mil zbunet,pa posle "prviot",site se "vtori",zar ne? |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој сака да биде фраер или со фраер или барем да го сметаат за фраер к*рвите се како гнасни, долни ... арно ама, најгнасни ми се фраери кои се истовремено и к*рви, што велат овде кај нас: „одозгора џиџено, одоздола какано“. инаку, сум сретнала неколку „чесни к*рви“ кои биле достојни за почит. |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRUGO NE ZNAM AMA IZGLEDA SE E DO TOA KAKO E FORMULIRANO VO JAZIKOT NI MAKEDONSKI PA EVE EDEN PRIMER(COVEKOT SO VOZIT KOLI GO VIKAAT VOZAC ATOJ SO VOZIT MOTORI GO VIKAAT MOTORDZIJA >>>>>>>>>>> E OTI NE GO VIKAAT VOZAC I NEGO????"
|
|
car's freack
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поради постоење на малограѓански двојни стандарди . As simple as that.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku e detska i nezrela ovaa dilema...
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕПТЕН ТОЧНО... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=sensei] Kolku e detska i nezrela ovaa dilema...
[/QUOTE jas sum edno gooooolemo dete.... |
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |